Şeytan’ın kışkırtmaları!

Etyen Mahçupyan’in kılçıkları bitmedi... Hocalı katliamının Taksim’de protesto edilişini bir türlü hazmedemeyen adamımız, nasıl çamur atacağını, “Türk”ü nasıl aşağılayacağını bilemiyor. Dünden devam ediyorum.
Yine diyor ki:
“Zori Balayan’ın kitabını gösterdiler. Askeran bölgesi milletvekili olan ve Karabağ savaşına katılan Balayan’ın, ’Ruhların tekrar dirilmesi’başlığını taşıyan kitapta Ermeni askerlerin akıl almaz, insanlık dışı vahşetini detaylandırarak anlattığı söyleniyor.”
Etyen, Balayan’ı temize çıkarmak için o kitabı yazmadığını söylüyor!
Yazdı veya yazmadı. Adamın biyografisini okuduğunuzda neler yaptığını zaten görüyorsunuz.

***


Size “Taşa Kazınan İhanet”ten bahsetmiştim. Cemal Aydın arkadaşımızın kitabı. Cemal Aydın “Ermenilerin Çağdaş Canavarlığı” başlığı altında bir vahşeti vermiştir. Hem de bir Fransız dergisinden: Le Nouvel Observateur. Bu dergide her zaman Ermenilerin lehine yazılar çıkar. Övünülecek bir şey görmüşler ki bir Fransız Ermenisinin vahşetini sayfalarına taşımışlar. Dergi yönetimi, Türklerle Ermeniler Karabağ’da savaşırken bir muhabirini Ermenistan’a gönderir. Muhabir Ermeni savaşçıyla karşılaşır. Çetecinin boynunda, göbeğine kadar sarkan bir gerdanlık vardır. O gerdanlığın tamamı da tıka basa doludur.
Öldürdüğü Türklerden topladığı altınlar değildir o torbanın içine doldurdukları. Azerbaycanlı Türklerin cesetlerinden birer birer kesip aldığı dudakları, burunları ve kulaklarıdır!
Bunu yapan da Fransa’da yetişmiş bir Ermeni genci!
Fransız dergisinin muhabiri gördüklerini hiç irkilmeden yazmıştır!

***


Balayan’ı, Taşnakçıları, sütten çıkmış ak kaşık gösteren Etyen’imiz, öyle yumuşak yumuşak, öyle lâfları kıvıra kıvıra, anlatıyor ki tam da şeytanca...
Şeytan vesvese verir, değil mi?
Bizim “İslâmcı” geçinenlerimiz ne yapıyorlar? “Türk” düşmanlığında “şeytan”la birleşiyorlar!
Çıkarlarını “şeytan” da gören bu İslâmcı geçinenlerimiz hiç mi Kur’ân okumuyorlar!
Hak Taâlâ’nın buyruğu:
“Eğer sana şeytandan yana bir kışkırtma (vesvese veya iğva) gelirse, hemen Allah’a sığın. Çünkü O, işitendir, bilendir. (Allah’tan) Sakınanlara şeytandan bir vesvese eriştiğinde (önce) iyice düşünürler (Allah’ı zikredip-anarlar), sonra hemen bakarsın ki görüp bilmişlerdir.” (Araf, 200-201)
Yine Araf suresinin 19-25 arası âyetlerini hatırlatmak isterim. Uzun olduğu için buraya alamıyorum.

***


Hrant Dink’in öldürülmesi, onunla muhaveresi olan beni, yakınları kadar derinden etkilemiş ve üzmüştür. “İslâmcı” geçinenlerimiz, işbirlikçileri sol liberallerle Hrant için imza kampanyası başlattılar. Maksat Hrant’ın “gerçek” katillerinin bulunması değildir; onlar “Hepimiz Ermeniyiz!” diyen Hrant türbecilerinin “vesvese”sine kanmışlar, “şeytan”ın oyununa gelmişlerdir. Etyen’in içimize sokmak istediği “vesveseler”i çıkarmaya devam edeceğim!

Yazarın Diğer Yazıları