MHP ve sokağın sesi

PKK mı daha tehlikeli, Ak Parti yönetimi mi? PKK’nın tek istediği bütünden tek parça koparmak... Ak Parti yönetimi ise ülkeyi 36’ya bölmek için elindeki bütün imkânları kullandığı gibi, “Türk”ü siliyor.
PKK’nın “Türk”ü silme gibi bir meselesi yoktur. Esasında “Türk”e etnik bir anlam yükleyerek kendi varlığını tescilliyor.
PKK Marxist (dinsiz) bir kuruluş olduğunu açık açık ilân etmiştir. Ak Parti yönetimi ise “Allah” adıyla ümmeti/milleti parçalıyor.
En acısı Ak Parti yönetiminin gayesine ulaşabilmek için PKK ile müzakereye/istişareye oturmasıdır: “Türk” karşısında “dinsiz” ile “neo İslâmcı” kol kola!.. “Türk” düşmanlığı adamların gözlerini öyle bürümüş ki Kur’ân hükümlerini bile hiçe sayabiliyorlar!
Şu anda Güneydoğu’dan gelen haberler PKK’nın lehine... Ankara’nın gönderdiği valiler, kaymakamlar, komutanlar, emniyet müdürleri göstermelik; neredeyse PKK’nın “şehir yetkilileri” karşısında elpençe divan duracaklar. PKK’nın kuruluş yıldönümü diye Diyarbakır’ın Fis köyünde kutlamalar yapılması son örnek... “Göstermelik” kelimesi, kullanmak istediğim sıfatın en hafifi!
Kandil’de, PKK yönetimi 30 Mart’a kadar bütün gücümüzle seçimlere asılacağız, silâh kullanmayacağız, gerisini sonra düşüneceğiz, diye bildiri yayınlıyor. Neden? Çünkü Ak Parti yönetimi sayesinde tarihî fırsatı yakaladılar. Son mahallî yönetimler kanunu, PKK’nın büyük oranda Güneydoğu’yu teslim almasına fırsat verdi. Ve bu fırsatı kaçırmamak için, elleri silâhlarının kabzasında, müthiş bir faaliyet içindeler.
30 Mart 2014, Türkiye’nin kaderini değiştirecek bir gündür. Ya PKK’ya tamamen ülke teslim edilecek ya da Ak Parti yönetimi belini doğrultamayacak şekilde bir darbe yiyecektir.
Ak Parti yönetiminin darbe yemesini mi istersiniz, yoksa ülkemizi PKK’nın esir almasını mı?
PKK/AKP iş birliğini dağıtabilmek için mahallî seçimler tarihî önem taşıyor ve herkes bunun şuurunda olmalıdır.
Son mahallî seçim anketini gördünüz mü? Gezici Araştırma Şirketi 30 büyük şehir için kamuoyu yoklaması yapmış. Şimdiye kadar yapılan anketlerin en genişi.
İlk dört büyük şehri vereceğim: İstanbul: (%) AKP: 48,1; CHP: 39,2; MHP: 8,3. Ankara: AKP: 34,6; MHP: 30,7; CHP: 29,9. İzmir: CHP: 43,7; AKP: 36,9; MHP: 16,8. Adana: MHP: 35,4; AKP: 32,1: CHP: 24,5.
MHP, Adana’da önde, Ankara’da AKP’yi yakalamak üzere... Özellikle bu dört şehirde AKP’nin kaybetmesi, aynı zamanda bu partinin çöküşünün başlangıcıdır. Ülkesini seven, birliğini isteyen herkes eminim ki, bu çöküşü hızlandırmak ister.
Ankara ve Adana MHP’ye, İstanbul ve İzmir CHP’ye... Ben, en uzak noktada olduğum CHP’ye bile razıyım... Ankara ve Adana’da CHP’liler bana MHP’ye oy vereceklerini açıklasınlar, İstanbul’da CHP’ye oy vermezsem ve sokağa çıkıp CHP için çalışmazsam namerdim!
Ankara’da Prof. Dr. Mevlüt Karakaya gibi sözü ve özü doğru bir isim, Adana’da Hüseyin Sözlü gibi kendisini ispat etmiş bir vatan eri... Güçleri bir araya getirmeliyiz.

Yazarın Diğer Yazıları