İçimizdeki beyinsizler!

"(Allah'ım) İçimizden birtakım beyinsizlerin işledikleri (günah) yüzünden bizi helâk mı edeceksin?" (A'râf, 7/155)

İçimizde ne kadar çok "beyinsiz" var!

Alman parlamenterler "Ermenileri soykırıma uğrattınız!" diye bizi itham ediyorlar ve bunlara bizim "beyinsizler" de katılıyor.

İçimizdeki "beyinsizler", bizi bu hâle getirdiler.

Almanya'da toplasan belki 40 bin Ermeni vardır. Türklerin rakamı ise 3 milyonla ifade ediliyor. Biz beklerdik ki, Almanya'da bu kadar Türk yaşıyor, elbette bunların temsilcisi olacak ve "Türk"ün menfaatini savunacaktır. Parlamentoda 11 Türk'ün dokuzu "beyinsiz", ikisi oylamaya katılmamış. Oylamaya katılmayanlar, muhtemelen "hayır" diyeceklerdi.

Hristiyan dünyasında "şuuraltı" Türklere karşı dikenlerle dopdoludur; her fırsatta "Haçlı ruhu" hortlar ve dikenlerini batırıverir.

Bütün Türkleri yok etseniz yüreğiniz soğuyacak mı?!

HDP/PKK'lılar Ermenicilerle birlikteler. O kadar aptalca rol oynuyorlar ki, Ermenicileri savunanların safında yer alırlarsa, PKK'nın belki önünü açarlar; Batıdan, Hristiyan dünyasından, Haçlı zihniyetinden daha fazla destek sağlarlar...

Kendi insanına silâh çekenlerden ne beklenir!

Ak Parti'ye oy verenler! Sözüm size: Görün! İçinizden kendilerini kaybetmiş birilerinin neredeyse "ilâh" saydıkları, bu "beyinsizler"le "kanka" idiler. "İlâh" saydıklarına övgüler düzenler, daha yakın zamana kadar "Tarihle yüzleşelim, soykırımı kabul edelim" dediler. Hatta ikisi milletvekili de yapıldı. Hele biri var ki, bir kadın bu: "Türk bayrağının adı değişsin, Selahattin'in (HDP/PKK'nın eş başı) dediği gibi devlet bayrağı olsun" diyerek "Türk"ün adını yok etmeye kalkıştı. Bu kadın hâlâ Saray'ın "Havuz" gazetesinde baş tacı...

Oy verdiklerinizi tanıyın ey saf Ak Partililer!

Türklerin kendilerini savunmaya ihtiyacı yoktur. Birinci Dünya Savaşı dönemi incelendiğinde neler yaşandığı, asıl suçluların kimler olduğu, Ermeni yurttaşlarımızın beyinlerini kimlerin yıkadığı, kimlerin öncü kuvvet diye ileri saflara sürüp helâk ettirdiği, kimlerin Ermenilerin tehcirine sebep olduğu, acılar yaşattığı ortay çıkar. Çıkmıştır da... Çok araştırma yapıldı, çok yazıldı; hem içimizde yazıldı, hem dışarıda yazıldı... Kasıtlı kalem oynatanları geçin, ciddî araştırıcılar, Türkleri asla suçlamazlar.

Şimdi yüz bin cilt kitap yazsanız, "Gerçek burdur!" deseniz, Avrupalının şuuraltına giremezsiniz, onlar yine bildiklerini okuyacaklardır.

İçimizdeki "beyinsizler"den bir romancı ne demişti: "30 bin Kürt'ü ve bir milyon Ermeni'yi öldürdük."

(Daha önce, 1999'da, İmralı'da mahkemede A. Öcalan, süt dökmüş kediyken, bir boş anında "TeCe de 25 bin Kürt'ü öldürdü." demişti. O sözü söylerken ben de salondaydım!)

Bu sözünden sonra Romancı Orhan'a Nobel kapısı aralandı ve ödülü ikinci hamlede aldı.

Orhan, bile bile, devlete silâh çekenleri katliama uğramış gösterdi. Şimdi ona ve gibilerine sormalı: Hâlâ aynı düşünde misiniz? Ermeniler "Soykırıma uğratılmışlardır." diyen, "Kürtler öldürülmüştür" diyen kim varsa, kimi Ermenistan, kimi Irak-Suriye sınırından dışarı atılmalıdır. Hiçbiri vatandaşımız olamaz.

Alman meclisinde oy kullanan "beyinsizler"le başlanmalı, Türk vatandaşlıkları da varsa, derhal vatandaşlıktan çıkarılmalıdırlar.

Yazarın Diğer Yazıları