Vicdansızlar! Şehit 127!

Sizde vicdan bu kadar olur. PKK'nın saldırmasını, şehitlerimizi propaganda aracı yaptınız, saz çalıp oynadınız.

Terörü tel'in mitingi ne demek? Aynı zamanda şehitleri anmak demek. Siz ise AKP'ye oy istediniz.

Diğer partiler de çıksınlar, iki göbek atsınlar, şehitlerin üzerinden oy devşirsinler! Olur mu?!

Dolaylamayın! Partiniz "RTE/AKP" diye anılıyor.

O zat yeminini çiğnedi, Anayasa'yı kaale almıyor... Kimseyi kandırmayın, açık olun, mert olun. Kulağınızı tutmak için elinizi arkadan dolandırmayın; Ak Parti'nin seçim mitinglerinde "adamınız" çıksın konuşsun!

Önce Rifat'ı (Hisarcıklıoğlu) ortaya sürdüler. Kendilerinin kurdurduğu, nemalandırdığı vakıfları, dernekleri devreye soktular, güya terör lanetleniyor.

Rifat TOBB Başkanı. Abdullah Öcalan'ın AKP Hükûmeti'ne, tavsiyeyle ("emirle" mi deseydim!) kurdurduğu "Âkil Adamlar" gruplarının birinin başındaydı. Bu "Âkil Adamlar" halka "PKK'nın nasıl bir şeker kuruluş" olduğunu anlatmadı mı?

Biz, o zaman bunların ipliğini pazar çıkardık. Şimdi Rifat ve gibileri PKK'nın bile adını anmadan sadece "terör" diyerek lânet okuyorlar güya...

"Taşımalı protesto" bu kadar olur. Türkiye'nin muhtelif yerlerinden otobüsler kaldırdılar, Ankara'da 10 bin kişiyi ancak topladılar. (Belki daha az.)

İstanbul'da Yenikapı'da, önceki gün milyon kişi topladıklarını söylüyorlar. Mümkün değil. Sayı üzerinde de durmamak gerekir. İki milyon da, üç milyon da toplayabilirler. Her imkânları var... Paraları bol... "Havuzlar" dopdolu... "Sıfırlanamayan rakamlar" ne yapılabilir? Seçim harcamalarına gitmez mi? Tutarsın otobüsleri, her taraftan adam getirirsin, meydanlara yığarsın!

Yürek dağlıyorsunuz yürek!.. Şehitler üzerinden seçim propagandası, bir an gelir ters teper. Sizin gafletiniz, PKK ile kol kola girmeniz yüzünden 7 Temmuz'dan düne kadar (21 Eylül) şehit sayısı 127 oldu. Analar ağlıyor, eşler ağlıyor, çocuklar ağlıyor... Siz ise birlik adına, terörü lanetleme adına Yenikapı'ya adam toplamışsınız, "Ak Parti'ye oy verin, 550 milletvekili çıkarttırın; ama içinde HDP olmasın." nutukları atıyorsun!

Bu mu teröre karşı milyonları kilitlemek! Bu mu ülke birliğini sağlamak!

Derdiniz; hükûmeti tek başınıza kurmak, kimsenin 17/25 Aralık rüşvet-hırsızlık-yolsuzluk dosyalarını açmasına izin vermemek.

Keşke PKK ile gerçekten mücadele ettiğinize bizi inandırabilseniz. Seçim yaklaştıkça yeise düşüyorum, samimî insanlar adına, millî ruh taşıyan insanlar adına, ülke birliği adına kahroluyorum.

Ne biçim insanlarsınız! Hiç mi Allah korkunuz yok! Siz Müslüman değil misiniz!

Bu millet bir uyanırsa pir uyanır.

Millî Mücadele'yi vermiş bir milletten bahsediyoruz, 1970'li yıllarda, ülkemiz "komünist uydu" yapılmaya ramak kalmışken "maşalar"ı geriye teptiren bir milletten bahsediyoruz, zoru başaran bir milletten bahsediyoruz...

Siz bu yüce milleti kandırabileceğinizi mi sanıyorsunuz!

Ufkun kızıllığını görün! Kızıllığın ardından çok yakında doğacak güneşin milleti ısıtacağını, sizin gibileri ise yakıp kül edeceğini asla aklınızdan çıkartmayın!

Yazarın Diğer Yazıları