Türk bayrağına sahip çıkana ceza!

Akıl alacak gibi değil ama gerçekten “Türk’üm” demek artık Türkiye’de cesaret istiyor.
Türk bayrağına sahip çıkılması suç...
Recep Tayyip Erdoğan da Avrupa’da NATO toplantılarında veya başka sebeplerle bir araya gelindiğinde ülkelerin yerinin belirlenmesi için yere konulan bayrağı topluyordu.
Recep T. Erdoğan’ın Türkiye dışında sahip çıktığı bayrak, Türkiye içinde yerlerde sürünüyor... Sahip çıkanlar cezalandırılıyor.
Örneği mi?
Dil ve Tarih-Coğrafya Fakültesi’nde olanlar.
Hükûmetin “PKK açılımı”nın nelere mal olduğunu görmeniz için, DTCF’de olanları bilmeniz yeterli...
PKK ve ihtilâlci sol gruplar el ele, kol kola, omuz omuza, “Türk” ü silmek için var güçleriyle çalışıyorlar. Yıkıcılığın, bölücülüğün adı “demokrasi” oldu olalı, ülkenin düşmanları gemi azıya aldılar.
(Parantez açacağım: Hüseyin İnan, Deniz Gezmiş, Yusuf Aslan idam edildiler. Suçları neydi, idam cezasından başka ceza olamaz mıydı, diye düşünmezler, ağıt düzerler. Bu insanlar kendilerini daima “Marxist-Leninist”, yani “komünist” olarak adlandırmışlardır. Ama arkalarından ağıt düzenler kimliklerini gizlemişlerdir. “Devrimci” deyip geçiyorlar. Bu ne kadar tehlikeli biliyor musunuz? İnsanları birer “aktör”, “aktrist” gibi gösterip sempati topluyorlar, sonrası gencecik insanların beyni yıkana yıkana her biri birer yıkıcı/bölücü olup çıkıyor. Dünyada esamesi okunmayan, sadece Kuzey Kore ve Küba gibi en geri kalmış diktatörlüklerde hayat bulmaya çalışan ideolojilere tapacak hâle geliyor. CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, çok yanlış hareket etti; gitti idam edilen kişilerin mezarına çiçek koydu. Şahsen koysa, tercihidir dersiniz ama o, bir genel başkan. En azından şunu diyebilirdi: “Bu insanlar gencecik yaşta yanlış bir yolda hayatlarını yitirdiler. Onlar da bizim insanımız, onların hayatları asla gençlerimize örnek olmamalıdır. Onu hatırlatmak istiyorum.” )

***


Meselemiz DTCF’deki olaylar...
Fakültenin kantininde PKK’lılar istedikleri gibi propaganda yapıyorlar. Bunu görmemezlikten geldiler, diyelim, Türk bayrağına tahammül edemiyorlar. Yere attıkları Türk bayrağını yerden alıp yerine asan akıl ve izan sahibi, bayrağına, ülkesine sahip çıkan gençlere saldırıyorlar. Okul idaresi ne yapıyor? Saldırıya uğrayan gençlere ceza yağdırıyor, okuldan atıyor.
Sen nasıl olur da Türk bayrağına sahip çıkarsın!
PKK’nın ve ihtilâlci solun şerri yine galip gelmiştir!
DTCF Dekanı Prof. Dr. Rahmi Er! Belki aklına gelmez, daha asistanlığında fakülteye uğradığımda, Prof. Dr. İnci Koçak hocamla seni ziyaret etmiştim. İkimiz de Prof. Yusuf Uralgiray’ın talebeleriyiz. Uralgiray hocamızın hassasiyetlerini bilmen gerekir. Senin bu yaptıklarını muhakkak hissetmiştir. Ruhu muazzep olmuştur.
Bayrağına sahip çıkanlar ceza alırlarsa, bu ülke bitmiş demektir.

Yazarın Diğer Yazıları