Şaşkın ördek Emre!

Emrullah yine ucuz kahramanlık peşinde... bir televizyon programında karşı karşıya gelmiştim. Fikirlerimiz uyuşmuyordu ama “iyi çocuk” intibaı bırakmıştı bende... Eskiden Türk milliyetçisi olduğunu o zaman söylemişti.
“Liberal” Emre Uslu, Taraf’taki köşesinde dün kaba saba, ucuz cümlelerle saldırmış. Aklı sıra Türk milliyetçilerini aşağılıyor. Muhtedîlerin yeni dinlerine dört elle sarılıp eskiyi silmek için olmadık şeyler yapmaları gibi...
Ne zamandır milliyetçiliği yerden yere vurmalar, hatta “zehirdir!” demeler, “münhasıran” Türk milliyetçiliğine karşı olmalar sürüp gidiyor. (İlk “münhasıran Türk milliyetçiliğine karşıyım” diyen Nuray Mert nam hanımdır. O zaman ağır tenkit etmiştim.)
Neden Türk miliyetçilerine (yani Türklere) karşılar?
“PKK açılımı” na set çektikleri için...
Türkiye’nin bölünmesine karşı çıktıkları için...
Kıbrıs’ta Annan Planı’nın Türk’ü yok edeceğini söyledikleri ve direndikleri için...
Azerbaycan topraklarını işgal eden Ermenistan’la, işgalden vazgeçene kadar ilişki kurulmasın dedikleri için...
“Taşnakçı ruhu” hortlatıp “Ermeni soykırımı” olmuştur diyenlerin, nasıl bir oyun kurduklarını deşifre ettikleri için...
Emre aklı sıra Türk milliyetçilerini ak-kara arasında gösteriyor. Dünyayı tanımadığını, kendisinden başka herkesi düşman bildiğini iddia ediyor.
Bu kadar akılsızlığı kimse kabul edemez...
Sen devşirilebilirsin, “dönek” olabilirsin, her şeye cevaz veren, tek Türk’e cevaz vermeyen liberalizmin potasına girebilir, istediğin gibi, dönüp durabilirsin ama bunu çamur atmadan yap Emre!... Sende bir kitabım var; bayağı kalın... İlgilendiğin alanda... Onu “münhasıran Türk milliyetçisi” olarak, nasıl bir anlayışla yazdığımı, objektif olup olmadığımı görmüşsündür! (ABD’desin ya... Kongre Kütüphanesinde vardır, git tekrar oku!)
Son yazıların pimpirikliliğini ayan beyan gösteriyor. Pimpirikli de olsan, kendini koruyacaklara vereceğin garantiyi Türk’e küfrederek verme! Unutma ki, karaktersizliği “devşirenler”de kuşkuyla karşılar.
Hakikaten çocuk ruhlusun... Çocuk ruhluluk da bir masumiyeti gösterir aslında ama, seninki, kusura kalma biraz IQ ile ilgili...
Emre Uslu ve gibilerini kimler yurt dışına gönderiyor, dil öğrensinler, ufukları genişlesin diye?
Gerçi ben biliyorum kimin gönderdiğini... Gönderen “sağlam karekterli” bir zat ama “adamını” seçememiş. Gevşek fikirli, psikolojik sıkıntıları olan, saf, dünyadan bihaber insanları gönderirsen, kendilerini başka dünyanın içinde bulan bu insanlar, ülkesine dönünce sana düşman olurlar.
Yabancı istihbarat, işini hiçbir zaman tesadüfe bırakmaz; bal alacak arıyı bilir, zayıf tarafından yakalar.
Emre, AKP’yi desteklediğini, ama AKP’nin yüzüne bakmadığını, kendilerine saydıran “jöleliler”i tercih ettiğini de söylüyor.
“Eleman”, ABD’nin “derin” bir yerinden tüyo almasın...
ABD, Ak Parti’yi gözden çıkarmış olamaz mı?!

Yazarın Diğer Yazıları