Barışın adı: ‘Yıkılsın TeCe!’

Taşnakçı zihniyetin Türk’ü katil göstermek için, yıkıcı-bölücülerle işbirliği içinde hücuma geçtikleri bir günde Kültür ve Turizm Bakanı Ömer Çelik Türklüğü minimuma indiren beyanatı hususiyetle “Hepimiz Ermeni’yiz!” grubunun sözcüsü, “azınlığın azınlığı”na hitap eden haftalık gazeteye veriyorsa, bir kere değil iki kere düşünmeliyiz!
Ve aynı gün “Kandil Pekeke Diktatörlüğü”nün “kaim-i makam”ı Murat Karayılan naklen Türkiye Cumhuriyetini tehdit ediyorsa kaç defa düşünmek gerektiğini bilemiyorum!
Nereye gidiyoruz ve Ak Parti yönetimi ne yapmak istiyor?
Önceki gün Habur Vak’ası’ndan öte bir vak’a yaşanmadı mı?
Karayılan, Öcalan adına koca Türk devletini tehdit etti. AKP/PKK/BDP işbirliği nereye kadar?
Ak Parti yönetiminin ve bilumum mütemmim cüzünün umutla beklediği “barış” şartlarını Karayılan görkemli bir törenle açıkladı: “Yıkılsın devlet! Yıkılsın TeCe”. Özü bu!
Ak Parti yönetimine ve bilumum mütemmim cüzüne uğurlu kademli olsun!
PKK’yı meşrulaştırmak için Anadolu yollarına düzdürülen 63’lükler kanla nasıl kına yakıldığını, “Kandil PekeKe Diktatörlüğü kaim-i makamı”nın Ak Parti yönetiminin ve bilumum mütemmim cüzünün Türkiye Cumhuriyeti’ni yıkacak, olmazsa olmaz şartlarını okuyunca görsünler!
Yâ Rab! Silâh nelere kadir!
63’lükler çıksınlar nasıl kanla kına yakıldığını Anadolu insanına anlatsınlar. (Ali! Özellikle sana söylüyorum. Ali’ye akıl veren Mithat sen de dinle!)
Anlatmaya yürek ister!
Hayrettin Karaman (“Hocam” derdim... Bu sıfatınızı geri aldım.), Ahmet Taşgetiren... sakalınızdan utanacak mısınız?
Türk’ün üzerine sistemli gidiliyor. “Barış” dedikleri bu!
Ömer Çelik, karşısında azınlığın azınlığı, tam işbirliği yapabileceği gazetenin muhabirini görünce gaşyolmuş, Türklüğü kendisince yorumlamış:
“Devlet kurulurken, ulus devlet mantığı içinde, tek tipleştirici bir devlet kurulmak istendi. Bu yapı içinde de hiçbir ihtilaflı alan kalmasın istendi. Türklerin bile hafızalarında karşılığı olmayan bir Türkçülük ve milliyetçilik üretildi. (....) Türklerde, Göktürkler hariç hiçbir devlette etnik isim kullanılmadı. Türk kültürü sadece Türk etnisitesine ait bir kültür olarak ortaya çıkmadı, çoğulculuğu kuşatan bir kültür olarak ortaya çıktı. Türkler, Türk milleti kavramını hiçbir zaman etnik veya ırkçı anlayışla kullanmadılar.”
Tarihi bilmeden konuşan Bakan Bey, Türklüğü silmek için kendisine dayanak arıyor. Türklerin nasıl aldatıldığını, nasıl uyutulduğunu, Türk demeden de Türk’e sahip çıkıldığını bilmiyorsa, beni arasın, neleri okuması gerektiğini hatırlatayım!
Ak Parti yönetimi utanmadan sıkılmadan hâlâ “PKK çekiliyor, barış geldi.” derse, ya akıllarından zoru var ya da gerçekten işbirliği içindeler. İkincisi galip ihtimal!
Ey koca Türk! Yine iş başa düştü!

Yazarın Diğer Yazıları