FETÖ'nün tavşan çocukları!

FETÖ ile ilgili ibretlik bir fezleke var. Anadolu Cumhuriyet Başsavcılığı Anayasal Düzene Karşı İşlenen Suçlar Soruşturma Bürosu Savcısı Hüseyin Önelge, hazırladığı FETÖ'nün finansal yapısıyla ilgili 496 sayfalık fezlekede örgütün para toplama yöntemlerinden, gençleri nasıl devşirdiğine, halkın bilinçaltına nasıl mesaj gönderdiğine kadar birçok ayrıntıya yer verdi...

***

*"Paranın olduğu her yerde mutlaka FETÖ vardır. Örgütün en önemli özelliklerinden birisi de 'perdeleme' yöntemidir. Görünürde muhtaç insanlara yardım eden bir hayır kurumu vardır. Gerçek amaç ise gizlenmiştir. Örgüt, yardım talep ederken okulları, yurtları, dershaneleri, fakir ve zeki öğrencileri öne çıkarmıştır.

*15 Temmuz hain darbe girişiminden sonra o zeki ve fakir öğrencilerin halkın üzerine tanklarla, toplarla, uçaklarla nasıl ateş ettikleri, devletin tüm mahrem bilgilerini Türkiye'nin düşmanı ülkelere nasıl servis ettikleri görülmüş, gerçek yüzleri tamamen ortaya çıkmıştır.

*Örgüt gerçekten çok gizli ve organize bir şekilde çalışarak, o dönem masum Anadolu evlatlarının genleriyle oynayarak teröristler ve casuslar devşirmeyi başarmıştır. Örgütün kucağına tavşan olarak giren bu kişiler zamanla sadece örgütünü düşünen, ailesini, ülkesini, vatandaşını hiçe sayan birer canavara dönüşmüşlerdir.

*PKK, DEAŞ, DHKP/C gibi örgütler insanları fiziken öldürdükleri gibi bu örgüt de insanları manen ve ruhen öldürmektedir. Çünkü insanların beyinlerini devre dışı bırakmak suretiyle adeta robotlaştırmakta ve ne emir verilirse yapacak hale getirmektedirler.

*Narkotik madde kullananların para vermeyen kişileri öldürmesi ya da yaralaması ile bu örgütün yardım vermeyen kişi ve kuruluşları ekonomik, sosyal ya da kişisel olarak itibar suikastı yaparak bitirmesi arasında bir fark yoktur.

*Örgüt, amblemlerle, resimlerle subliminal (bilinçaltı) mesaj vermede gerçekten çok başarılı olmuş, aylar hatta yıllar sonra gerçekleştirmeyi düşündükleri bir olayı yayın organlarında, bir resim ya da amblem vasıtasıyla mesaj vererek kabullendirmeye başlamıştır.

*Kod ve şifre kelimeleri bunların damarlarına nüfuz etmiştir. Buradaki asıl amaç beyni devre dışı bırakmak, verilen talimatlara kayıtsız, sorgusuz ve sualsiz itaat ettirmek ve en sonunda da mankurtlaştırmaktır.

*Cehennemin yolları iyi niyet taşlarıyla örülmüştür. Fakir öğrencileri okutuyoruz, muhtaçlara yardım ediyoruz ve neticede 'altın nesil yetiştiriyoruz' diyerek iyi niyetli halkı, 'sağmal inek' gibi görerek kendi emelleri uğruna, esasında büyük çoğunluğu vatansever insanları, vatan düşmanlığı yaparken aracı olarak kullanmaktan çekinmemişlerdir."

***

Anadolu Ajansı'nın haberinden özetle verdiğim fezlekedeki bu değerlendirmelere bir ilâvem olacak. FETÖ'nün yöntemleri her ne kadar Hasan Sabbah örneğinde olduğu gibi Orta Doğu kaynaklı olsa da ABD'deki Protestan cemaat ve tarikatlar tarafından geliştirilmiştir.

Şükrü Server Aya'ya göre Ermeni diasporası da benzer yöntemlerle kurulmuştur. Hitler'in Yahudileri ölüm kamplarına göndermekte kullandığı Ermeni lejyonundan kalan işsiz güçsüz askerler, göç ettikleri ABD ve Güney Amerika'da soykırım yalanlarıyla kendilerine acındırarak Hıristiyan halktan para toplamaya başlamış, sonra da toplanan parayı görünce bu işi meslek haline getirmişlerdir! En büyük dayanakları yalandır ve Ermeniler de bu yalanlardan rahatsızdır.

Türkiye, 15 Temmuz gibi büyük bir travmayı yaşamasına rağmen, AKP iktidarı, sonuç olarak aynı menzile gittiği belli olan başka cemaat veya tarikat gruplarına destek vermeye devam etmektedir. Zaten FETÖ'yü devletin kılcal damarlarına kadar yerleştiren kendileriydi. Şimdi aynı düzeni başka yapılarla yeniden kuruyorlar!

Yazarın Diğer Yazıları