Müslüman katliamı oyunu oynayanlar ve Türkleri yakanlar!

Eski ABD Başkanı George Bush’un, bilgisayarda tüm Müslümanların yok edildiği “Müslüman Katliamı” adlı oyunu oynadığı ortaya çıktı. Baba Bush’un özellikle dev ekran karşısında adam öldürmekten zevk aldığı tespit edildi!
Kimileri de Türkleri yakarak öldürmekten zevk alıyor!
Almanya’da olduğu gibi!
Son olarak Almanya’nın Mannheim kentinde 5 Türk ailenin de oturduğu iki binada eş zamanlı yangın çıktı. İftar vakti çıkan yangında ölen olmazken, aralarında Türklerin de olduğu 8’i çocuk 21 kişi dumandan etkilendikleri için hastaneye kaldırıldı.
Bodrum katına atılan yanıcı madde ile kundaklanmak istenen evde oturan Zafer Mertgan iki binanın merdivenlerinin de ahşap olduğunu belirterek “Yangın bodrum katından merdivenlere sıçramış olsaydı büyük facia olurdu” dedi.
Mannheim Polisi ise “Yangının kesinlikle kundaklama olduğunu söyleyebiliriz. Ancak yabancı düşmanlığı içeren bir kundaklama değil; çünkü evlerin birinde bir Alman da oturuyordu” diye açıklama yaptı.
Bu açıklama daha ilginç!
Alman polisi, Türklere yönelik saldırıları aslında kimin yaptığını iyi biliyor. Dolayısıyla, bir kundaklama olduğu zaman hemen “şu değil, bu değil” diye kesin açıklama yapabiliyor.
100’den fazla kundaklama olayında tek bir fail yakalanmış değil. Sadece bu fotoğraf bile Alman polisinin kundakçıların hangi merkezden yönlendirildiği konusunda kesin bilgi sahibi olduğunu gösteriyor.

* * *

Müslüman veya Türk katliamının arkasında elbette siyasi projeler vardır. Ancak bu olayların düğmesine Papa 16. Benedikt basmıştır. Papa, Hz. Muhammed’i “şiddetten başka bir şey getirmemek” ve İslâm dinini “Tanrı ile akıl arasında bağ kurmamak” ile suçlamıştı.
ABD’nin Büyük Ortadoğu Projesi adı altında, aralarında Türkiye ve diğer Türk devletlerinin de bulunduğu 22 İslam ülkesinin haritasını değiştirmeye çalıştığını açıklayan da ABD Dışişleri Bakanı Rice’dır.
Vatikan’ın misyonu ise üçüncü bin yılda Asya’yı Hıristiyanlaştırmaktır.
Türk Dünyası’ndaki misyoner faaliyetleri sonunda kitleler halinde Hıristiyanlaşma başlamıştır. Türkiye’de ise Ermeni asıllı olanlar, artık gerçek kimlikleri ile mahkemelere dava açmaya ve asıl adları ile dinlerini tescil ettirmeye çalışmaktadır. Birinin talebini mahkeme reddetmiş! Sebebini anlayamadım. Bırakın bu insanlar, toplum içinde ikiyüzlü olarak yaşayacağına, kendi kimliği ile ve şerefi ile yaşasın.
Böylece kişilik problemlerini çözecekler ve içinde yaşadıkları topluma düşmanlık gütmekten vazgeçeceklerdir!

* * *

Baba Bush ve İngilizce bilen bütün Batılıların çocukları Müslüman katliamı oyunu oynar ve bu oyun gerçek hayatta da sahnelenirken, misyonerlerin, CIA spekülatörü ve darbe finansörü George Soros’un Açık Toplum Enstitüsü’nün ve benzeri sözde NGO’ların, Türkiye ve Türk dünyasında faaliyetleri serbesttir!
Bütün Müslümanları ve bütün Türkleri katledemeyecekleri için, Hıristiyanlaştırma faaliyetini sürdürüyorlar. Yoksa bir Hıristiyan Türk de onlar için muteber değildir.

Yazarın Diğer Yazıları