Millet çareyi kendinde aramalıdır

“İstanbul Robotik Üroloji Cerrahi Sempozyumu” kapsamında, Dr. Randy Fagin, robotik cerrahi yöntemini kullanarak canlı yayında prostat kanseri ameliyatı yaptı. Dr. Fagin’in özelliği doktor olmadan önce illüzyonist olarak çalışması idi
Yaklaşık 20 yıl illüzyonistlik yaptığını anlatan Fagin, “İyi bir cerrahın el becerisinin çok iyi olması gerekir. İyi bir illüzyonistin de el becerisinin çok iyi olması gerekir. Böyle bir ortak nokta var. Ben şu an birtakım topları yok etmek yerine kanseri yok ediyorum” diye konuştu.

* * *

Kanserle mücadelede cerrahinin rolü tartışmalıdır, çünkü vücudun direnç gücünü artırmadıkça aynı hastalık, bu defa başka bir organda yeniden ortaya çıkmaktadır.
Kanser dahil bütün hastalıklara sebep olan, kandaki kirlenmedir. Kan temizlenebilirse, hasta organlar da kendiliğinden iyileşme sürecine giriyor.
Sosyal olaylar da tıpkı böyledir. Özellikle Türkiye’de ortaya çıkan işsizlik, yolsuzluk ve terör tümörlerinin ortadan kaldırılması için, ülkenin kanı temizlenmelidir.

* * *

Bir ülkenin kanı paradır! Para bankalarda, borsalarda ve piyasada dolaşır. Fakat sizin paranızın değeri, dünya ekonomisindeki kan dolaşımı ile belirlenir. Bu da devamlı olarak vücuda sıcak para enjekte edilmesini gerektirir. Sıcak para bulamazsanız, ekonominin tansiyonu düşer. Böyle durumlarda kara paraya göz yumulur. Kara para, temiz kanı kirletir ve vücutta çeşitli urlar oluşturur. Bu urlar büyüdükçe, vücudun ateşi yükselir. Çünkü urlar, ticareti, siyaseti ve medyayı kaplar. Derken bürokraside, silahlı kuvvetlerde, yargıda da büyük urlar ortaya çıkar. Cerrahi müdahale bekleyenler olur. Fakat her cerrahi müdahale. Sorunu geçici olarak ortadan kaldırmakla birlikte, daha büyük urların büyümesine yol açar.
Kesin çözüm, kanın temizlenmesidir dedik ama bütün mesele bunun yöntemidir.

* * *

Bir ülkenin kanı nasıl temizlenir? Birincisi güçlü bir siyasi irade ortaya çıkacak ve milletin iradesi haline gelecek. Tabii böyle bir siyasi iradenin ortaya çıkması için milletin bir karar vermesi gerekir. Millet, kara para ve yolsuzluk ile kendi çıkarlarını geliştirmek yolunda ise en güçlü siyasi iradenin bile yapabileceği fazla bir şey yoktur.
“Gerçek su ki,insanlar kendi iç dünyalarını değiştirmeden
Allah onların durumunu değiştirmez.”
(13 Ra “d 11)
“Bu böyledir,çünkü Allah,bir topluma bahşettiği nimeti ve esenliği, o toplum kendi gidişini değiştirmedikçe asla değiştirmez; ve (bilin ki) Allah her şeyi işiten, her şeyi bilendir.”
(8Enfal 53)

* * *

Eşkıyaların başında evliya oturamayacağı gibi, evliyaların başında da eşkıya bulunamaz.
Yine de millet, hastalığa aslında kendi tutumunun sebep olduğunu bilmemektedir. Üstelik, mevcut bağışıklık sistemi, Türk Milleti’ne düşman gibi gösterilmektedir.
Fakat kan temizlendiği zaman, kanserli hücreler kendiliğinden yok olur.
Bunun için Türkiye’yi zayıf düşüren kanserli hücrelerin üretildiği merkezler Türk Milleti’ne bütün açıklığı ile gösterilmelidir.
Yoksa illüzyonlardan veya cerrahi operasyonlardan medet umar hale geliriz.

Yazarın Diğer Yazıları