Cevşeni çöpe atmak günah da vatanı satmak günah değil mi?

Yenişafak’ta çıkan bir cinayet haberi Türkiye’nin fotoğrafı gibi. Ergün Çolakoğlu’nun haberine göre önce Bağcılar’da, boş arazide bir mobilyacının cesedi bulundu. Polis, yaptığı araştırmada ölen İhsan Nurdoğan’ın, evine yemek servisi yapan garson ve kuryelerle samimiyet kurduğunu tespit etti. Cinayetin ardından ortadan kaybolan üç kişi gözaltına alındı. Bekâr evinde yapılan aramada bulunan bir cevşenin maktüle ait olduğu belirlenince zanlılardan biri cinayeti itiraf etti. Nurdoğan’ı parası için öldürdüklerini söyleyen Yavuz K., “Eşyalarını çöpe atarken Cevşen’i günah olur diye atmadık. Kimse bulamasın diye elektrik sayacının içine gizledik” dedi.

* * *

Düşünebiliyor musunuz, katiller, Allah’ın yarattığı en değerli ayet olan insanı ortadan kaldırırken Allah’tan korkmuyor ama sonuçta insanların ürettiği bir kağıt parçasına yazılı ayetlerin çöpe atılmasını günah kabul ediyor!
Katiller üç kişi ama günah korkusu ile hiçbiri cevşeni ortadan kaldırmayı düşünememiş. Demek ki zihinlerinde bir günah algılaması var da adam öldürmenin en büyük günah olduğunu düşünemiyorlar.
İşte Türkiye’deki seçimler de aynen bu zihniyetle cereyan ediyor. Bir İslâm ülkesi olan Türkiye’nin topraklarını haraç mezat satan bir kadronun yeniden işbaşına gelebilmesi için “Dindar Cumhurbaşkanı” sloganı yetti de arttı bile!
Son olarak tarım arazilerini de 30 yıllığına yabancılara kiraya vermeye hazırlanıyorlar. Ama onlar dindar! Adam da öldürse, vatan topraklarını da satsalar dindar!
Cevşeni günah olur diye çöpe atamayacak kadar dindar ama adam öldürebilecek kadar ne yaptığını bilmeyenlerdeki akıl tutulmasıdır da Türkiye’yi özerk bölgelere ayırmayı parti programına koymuş ve programı Hıristiyan ve Yahudilerin dünyayı yönetme aracı olan Counsil on Foregin Relations tarafından yazıldığı kesin olan bir partiye “dindardırlar” diye oy vermek nedir? Toplu intihar değil midir?

* * *

Bu durum sadece benim gücüme gitmiyor. Bir zamanlar partisine oy vermeyenleri patates dininden kabul ettiğini açıkça belirten Prof. Dr. Necmettin Erbakan, “En çok gücüme giden nedir? Türkiye’yi İsrail’e vilayet yapacaklar. Biz bu kadar açık durumu bu millete 40 senedir nasıl anlatamıyoruz?” diyor.
Kim ne kadar uğraşırsa uğraşsın, bu akıl tutulması bu çabalarla düzelmez gibi geliyor bana!
Hani bir ayette “Siz kendinizi düzeltmedikçe Allah da size yardımcı olmaz” deniliyor ya hepimize düşen ilk görev önce kendimizi düzeltmek!

* * *

Dünyada da böyle! ABD, Irak’ta, Afganistan’da, Pakistan’da, Yemen’de ve Filistin’de Müslümanları katlediyor; dindar geçinen Mısır, Pakistan ve Suudi Arabistan yönetimleri katillerle işbirliği yapıyor.
ABD, Türkiye’de kendi kurduğu ve darbeler yaptırdığı Gladio’nun kontrolden çıkmasına tahammül edemiyor ve TSK’ya operasyon üzerine operasyon yaptırıyor, İran’da ise mevcut yönetimi devirmek için kurduğu çeteler ile kitleleri kışkırtıyor sonra da Obama, “İran’da evrensel haklarını arayanların yanındayız” diyor.
Çin yönetimi Uygur Türkleri’ni birer birer ortadan kaldırıyor ama İslâm dünyası sessiz!
Kendi haysiyetine sahip çıkmayanlar başkasından medet bekleyemez!

Yazarın Diğer Yazıları