Ölümü görüp sıtmaya razı olmaktan da öte...

“Terörün sona erdirilmesi ve toplumsal bütünleşmenin güçlendirilmesi”  diye paketledikleri vatana ihanet tasarısı ölümü görüp de sıtmaya razı olmaktan da öte bir şey.
Bu tasarı komisyondan, Meclis Genel Kurulu’ndan geçerken parmaklar nasıl kalkacak?.. TBMM Başkanı Cemil Çiçek, imzayı basıp nasıl Cumhurbaşkanı Abdullah Gül’e gönderecek?.. Abdullah Gül, AKP’nin noteri olarak nasıl imzalayıp yayınlanması için Resmi Gazete’ye havale edecek?..
Terörle korkuta korkuta bölünmeye razı ettiler milleti..
Sıtmaya razı olmaktansa ölmeyi tercih ederim..
Bu ihanet tasarısının Meclis’ten geçmemesi için çelik gibi bilekli ve yürekli milletvekillerine ihtiyacımız var. Tepkilerin, günü savuşturan, cılız, laf olsun muhalefet torbası dolsun türünden olmaması lazım.
Gerçek Türk milliyetçisi Milletvekillerinin ihanet şebekesinin ölümcül saldırısı karşısında göğüslerini siper etmeleri gerekir.
Mübarek Ramazan ayında, şehit kanları ile sulanan Türk vatanına karşı kimlerin neler yaptığına Meclis’te tanıklık edeceğiz.
MHP Trabzon Milletvekili Koray Aydın, ihanet tasarısını değerlendirdi. Aydın;  “(Yeter ki analar ağlamasın, ama ülke bölünürse bölünsün), (Varsın teröristlerin istediği olsun ama yeter ki akan kan dursun) diyenler, bu ülkeye ve bu millete en büyük kötülüğü yapmaktadırlar. Çünkü bu gidişle milletimizin anası daha çok ağlayacaktır” dedi. Türkiye’nin, ileride telafi edilemez ve geri döndürülemez bir felakete doğru sürüklendiğine işaret eden Koray Aydın,  “Türk milleti bu tasarıyla, terörle korkutularak, anlaşmalı bölünmeye razı edilmek istenmektedir. MHP ve Ülkücü Hareket, aziz milletimizle el ele vererek, parlamentoda, meydanlarda, ekranlarda, basında, yayında ve bütün vatan sathında bu menfur girişimi ifşa edecektir. Türk milleti, kendi varlığını, birliğini ve Türk devletinin egemenliğini hedef alan bu suikast teşebbüsüne sonuna kadar karşı duracaktır” diye konuştu. Aydın, tasarının önemli bir hususuna da dikkat çekti;
“Bu teklif, süreç içinde yaşanan gayrimeşru ilişkiye yasa yoluyla meşruiyet kazandırmayı amaçlayan ahlaksız bir tekliftir. Bir başka deyişle bu ahlaksız teklif şimdiye kadar kayıt dışı, gizli-kapaklı ve kaçak-göçek yaşanan ilişkiye resmiyet ve aleniyet kazandırmayı amaçlamaktadır.” 
İhanet tasarısını, “Türk milletinin varlığına, birliğine ve bütünlüğüne vurulmuş bir hançer” olarak tanımlayan MHP Trabzon Milletvekili Koray Aydın, şöyle konuştu:  
 “Türkiye Cumhuriyeti tarihinde ilk kez, teröristlere hükümet eliyle, millet kesesinden yardım ve pozitif ayrımcılık yapılmasının önü açılmaktadır.
Türkiye Cumhuriyeti tarihinde ilk kez, şehitlerimizin kanı ve analarımızın gözyaşlarıyla alınan ve korunan vatan topraklarının bir bölümü üzerindeki egemenlik haklarının tek kurşun atılmadan devredilmesinin yolu açılmaktadır.” 
“Tasarı esasen, bölünmeye yasal kılıf, teröriste pozitif ayrımcılık, sürecin aktör ve refakatçilerine de suç işleme imtiyazı sağlamayı amaçlamaktadır” diyen Koray Aydın, düzenlemenin yürürlüğe girmesi halinde başımıza gelecekleri şöyle anlattı;
“Şehitlerimizin katilleriyle hükümetin emir ve direktifleri doğrultusunda şimdiye kadar gizlice yapılan görüşme ve anlaşmalar, bundan böyle resmi ve aleni olarak yapılacaktır.
Silah bırakan teröristlere, topluma kazandırılma adı altında işe yerleştirilmeleri, iş kurmalarına yardım edilmeleri başta olmak üzere, maddi ve manevi her türlü destek hükümet tarafından sağlanmakta, bir nevi açık çek verilmektedir.
Bütün bu süreci yürüten hükümet ile hukuka ve yasalara aykırı emirleri uygulayan görevliler de sorumsuz ve dokunulmaz olacaktır.” 
Çözülme tasarısının, “bölünme Paranoyası”na tutulmakla suçlanan Türk milliyetçilerinin endişelerinin haklılığını açıkça ortaya koyduğunu kaydeden Koray Aydın, “Burnumuzun dibinde göz göre göre bölünen Irak ve Suriye örneği ortada iken, hâlen daha bu açılım ihanetine (dur bakalım ne olacak) mantığıyla yaklaşanlar, millet ve tarih önünde sorumlu olacaklardır” diye kamuoyuna seslendi.
Dünya kupasının tarihi yarı final maçı Temmuz ayında, final maçı da 10 Ağustos’ta Türkiye’de oynanacak..
Bu hayati maç bahis oynayıp ekran başında mısır patlağı yiyerek kazanılmaz!..

Yazarın Diğer Yazıları