Çok heyecan verici müsabaka!..

Amerikan güreşi izliyoruz.
İki taraf ta ringdeki iplere yaslanıyor... Geriliyor da geriliyor... Önce yeşil mayolu The Cemaat Gücü dövüşçüsü hamle yapıyor. Havaya zıplıyor, bir bağırtı çağırtı... Havada iki takla atarken uçan tekmeyi gösteriyor. Tekmeden korkan kara mayolu Tayyip Yunaytıd’ın dövüşçüsü ağır darbe almamak için yerde yuvarlanırken “Aman Allah’ım kan çıkacak”  diye gözlerimizi kapatıyoruz. “Küüt” diye bir ses... Bir de bakıyoruz ki tam kara mayolunun göbeğinin üstüne düşmesi gereken iri kıyım yeşil mayolu dövüşçü, kara mayolunun hemen yanı başına düşmüş. Çıkarılan seslerden ve görüntü hilelerinden dolayı; “Yeşil mayolu herhalde ölmüştür” derken. Naralar, bağırtı ve cayırtılar.. Kara mayolu dövüşçü yerden öyle bir doğruluyor ki ekrana yansıyan asabiyetten, havaya kalkan yumruklardan, “Herhalde yeşil mayolunun ciğerlerini elleri ile sökecek” korkusuna kapılıyorsunuz. Dehşete düşüyorsunuz ama ekran başından kalkamıyorsunuz!.. Kara mayolu, ring iplerini geriye doğru iyice geriyor.. Ok gibi ileri fırlıyor... “Yandı anam, adam” diye siz koltuklarınızdan fırlarken, yeşil mayolu kıvrak bir kıvırmayla rakibin ölümcül hamlesini bertaraf ediyor. Kara mayolu Tayyip Yunaytıd dövüşçüsü de hızını alamayıp ringin öbür tarafından izleyicilerin üstüne düşüyor. “Kemikleri kırılmıştır herhalde adam fena çakıldı” derken kara mayolu pişmiş kelle gibi sırıtıp seyircilerin üstünden ayağa kalkıyor. Bağırtılar... Cayırtılar... Kara mayolu tüm kızgınlığı ile iplerin üstünden ringe ölüm uçuşu yapıyor..
Güümm!..Waow!..
Çın..Çın..Çın..
İlk raund bitti!..
Siz, mısır patlaklarınızı avuç avuç ağzınıza sokup ikinci raundu beklerken ben de haberlere bağlanayım...
TBMM’nin yeni anayasa yapmama konusunda üstün beceri göstermesinin ardından dershaneler üzerinden başlayan Cemaat - Recep Erdoğan kavgasında kritik bir eşiğe gelindi. AKP kulislerinden edindiğim bilgilere göre; kendi yaptırdığı mahalli seçim anketlerinden mutlu olan Başbakan Erdoğan yine kendi yaptırdığı Cumhurbaşkanlığı seçimi anketlerinin sonuçlarında aynı mutluluğu yaşamıyor. Bir ara AKP cenahında öylesine fikir gibi dolaşan, “Cumhurbaşkanını tekrar TBMM seçsin” düşüncesi giderek ciddileşiyor. Erdoğan’ın anayasa değişikliği gerektiren değişiklik konusunda alternatif çalışmaları masaya yatırdığı söyleniyor. AKP Genel Başkan Yardımcısı Mehmet Ali Şahin’in, Erdoğan kararını verirse önerinin her an için TBMM’ye gelebileceğini dile getirdiği ifade ediliyor...
Bu arada Abdullah Gül de boş durmuyor. Gül’e yakın sivil toplum kuruluş temsilcileri sık sık Ankara ziyaretleri yapıp AKP’li mebuslarla görüşüyor. Yeni siyaset hazırlıkları konusunda nabızlar tutuluyor.
Recep Erdoğan, Cumhurbaşkanın yeniden Meclis tarafından seçilmesi işinde çok ciddileşirse anayasa değişikliğini geçirmesi için muhtaç olduğu muhalefet nasıl bir tutum sergiler?
Sabırsız olmayın!..
Hele bir Kemal Kılıçdaroğlu ABD’den dönsün...
Devlet Bahçeli, teşkilat kapatma çalışmalarını nihayetlendirsin...
Çın.. Çın.. Çın..
Şampiyonu belirleyecek Amerikan dövüş müsabakasının ikinci raundu başladı bile..
Hanımefendiler!.. Lütfen “Çayın bitmiş bey yeniden doldurayım” bahanesiyle zırt vırt ikide bir tivi önünden geçmeyin..
Yeşil mayolu dövüşçü ile kara mayolu dövüşçü birbirlerine söverek ringin içinde daireler çizerek dolaşıyor. İki sporcu da(!) ölümcül darbeyi indirecek fırsatı, rakibin açığını bekliyor.
Aman Allahım!..
İkisi de aynı anda beş metre havaya zıpladı..
Havada çarpışıp telef olacaklar  herhalde.
Durun ne oluyor!..
Zenci hakem birdenbire havaya sıçrayıp kollarını iki yana ayırarak ölümcül çarpışmayı engelledi.
Seyirciler yerinde duramıyor.. Herkes ayakta..
Müsabaka salonu uğultudan geçilmiyor..
İki sporcu da ringin içinde yuvarlanıyor..
Hakem İngilizce, maçın sona erdiğini ilan etti..
Dövüşçüler ayağa kalktı.. İkisi de ringden aşağı indi.. Hala birbirlerine sövüyorlar..
Seyircilerin heyecan içinde bağırtı ve cayırtıları devam ediyor..
Soyunma odasından bir ensantane ekranlarımıza yansıyor. Şiş göbekli big bos ağzındaki kalın puroyu tüttürürken elindeki  yeşil renkli kağıtçıklarla dövüşçüleri cukka manyağı yapıyor..
Ekranda alt yazı;
The Cemaat Gücü ile Tayyip Yunaytıd arasında nefes kesecek ikinci müsabaka az sonra..
Hanım ne olur ısrar etme; bu maçları seyretmem gerekiyor. Yüklü kuponlar yaptım.. Vallahi yatıp da uyumayacağım!..

Yazarın Diğer Yazıları