Antalya’da hazırlanan kafa kopartma listesi..

Yok!.. Köşke oturunca ruhu şurada bedeni burada olacakmış.. İlk icraatı yok şu, yok bu olacakmış!..
Aman efendim, Recep Erdoğan, anayasal yetkilerinin tümünü kullanmakta bir milim geri durmazmış..
Milletin zekası ile açıktan alay ediyorlar..
Sanki, bugüne kadar ortada tam manasıyla büyük bir titizlikle  uygulanan anayasa, kanunlar ve de kuyumcu titizliği ile göz edilen hukuk hassasiyeti  mevcut..
Çok detaya inmeye gerek var mı?..
Terör örgütü ve kanlı ele başısı ile pazarlıklara oturulurken, vatana ihanet suçu açıktan işlenirken Anayasa’nın hangi kuralları hangi kanun maddeleri cevaz veriyordu?.. Madem bu kanlı pazarlıklara  kanunlar müsaade ediyordu, maşa bürokratları koruma ve kurtarma kanunları seçime 5 kala neden apar topar çıkarıldı?..
Ge-çi-niz..
“Milletin Adamı” nın, Çankaya Köşkü’ne oturunca yapacağı ilk iş belli;
Kafa koparacak..
Önce mıntıka temizliği ile başlayacak..
Yıllarca Abdullah Gül’ün en üst düzey bürokratlığını yapan biri  Çankaya Köşkü’ndeki  “paralelcilerin” isimlerini  tek tek İçişleri Bakanı Efkan Ala’ya götürdü. Köşk bürokrasisinin yüzde 70’ni işgal ettiği iddia edilen  “paralelci” isimlerin görevlerine son verilmesi kısa Antalya tatilinde yapılan gizli toplantıda karara bağlandı.
Çankaya Köşkü’nün kalbi niteliğindeki Cumhurbaşkanlığı Genel Sekreterliğine önce Binali Yıldırım’ın milletvekilliğinden istifa ettirilerek getirilmesi düşünüldü ancak daha sonra bu fikirden vazgeçildi. Yıldırım’ın Bakanların koordinasyonundan sorumlu Başbakan Yardımcısı olarak yeni kabineye girmesi ve 2015 seçimlerinden sonra Cumhurbaşkanlığı Genel Sekreterlik görevine getirilmesi görüşü ağırlık kazandı. Ayrıca, Recep Erdoğan’ın Çankaya Köşkü’nde ağırlığı 3 dönemlik isimlerden gölge kabinesi de olacak.
İçişleri Bakanı Efkan Ala, Recep Erdoğan’ın talimatıyla emniyet müdürleri ve Valiler Kararnamesine de son şekli Antalya’da verdi. Eylül ayının başında “paralelci-Gülcü” tüm Vali ve Emniyet Müdürleri kızağa çekilecek.
Yakın-uzak etrafında en ufak bir ayrık otu istemeyen Recep Erdoğan kafa koparma operasyonları ile birlikte (daha önce bahsettiğim) “Yeni Türkiye mitingleri” kamuflajlı seçim gezilerine - meydan mitinglerine başlayacak.
Recep Erdoğan’ın Köşke çıkmasının ardından stratejisi çok net;
2015 genel seçimlerinde AKP’yi Anayasa değişikliği gerçekleştirebilecek güce, Meclis’te 330-367 sandalye aralığına oturtabilmek.
Sonrasında nelerin gerçekleştirileceğini, hangi vaatlerin Anayasal zeminlere oturtulacağını tek tek ben sayayım mı?..
Yoksa, bir zahmet düne bakarak sizler bir şeyler söyleyebilir misiniz?..
Pazar yazısının kısası makbuldür..
Bizim yılgın muhalefet ne eder?
2015 genel seçimlerinde hepsi yeniden milletvekili seçilme telaşına ta 10 Ağustos’tan önce düşmüş oldukları için aynı tas aynı hamam zihniyetinde hiç bir değişiklik olmaz.
Yılgın muhalefet , “galiptir bu yolda mağlup” palavralarına devam eder..
Erdoğan meydan meydan gezerken yine “devlet imkanlarını kullanıyorlar”  “medya provokasyonları”, “medya bize yer vermiyor”  diye ağlaşırlar..
Kimse onlara “Hazineden aldığınız milyonları nereye harcıyorsunuz” diye 
soramaz..
Erdoğan’ın mitinglerine, hönkürmelerine, basın toplantıları ve yazılı açıklamalarla ile cevap verilip onun gündemine tam itaat tezgahından vazgeçilmez.
Aklı başında doğrular için mücadele eden 3-5 milletvekili kesin olarak partilerinden ihraç edilir ya da dostlar alış verişte görsün misali seçilmesi imkansız sıralara konulur.
Doğruyu, Hakk’ı savunanlar; hain, fitne-fesat, bölücü, bozguncu ilan edilmeye devam olunur.
O zaman, şimdiden ilan edeyim!.. Kifayetsiz muhterisler de sövmeye de devam etsin;
2015 Haziranında  da muhalefet yorgunluğu yüzünden sandığa gitmeyenlerin sayısı ikiye katlanır.
Muhalefet oldukları sanılan iki büyük partiden biri sandığa gömülüp baraj altı kalır.
Sizce hangisi?..


NOT; Gazetemizde ve bazı yayın organlarında çıkan, gazeteci Hulki Cevizoğlu’nun Yurt gazetesindeki işine Kılıçdaroğlu’nun talimatıyla son verildi haberiyle ilgili olarak CHP lideri telefonla arayıp, “Bugüne kadar hayatımda hiç böyle bir şey yapmadım ve de yapmam. Kimsenin ekmeği ile oynamam” dedi. Kılıçdaroğlu, bunları basın danışmanı Baki Özilhan aracılığıyla Hulki Cevizoğlu’na da ilettiğini bildirdi. 

Yazarın Diğer Yazıları