Ahlaksızlığa "çak" yapanlar!..

Ülkemizi ve milletimizi terör olaylarından daha fazla tehdit ettiğine inandığım; ahlak çöküntüsünü kaleme almak için günlük yazımızın başına geçmiştim. Fakat, bu köşenin tarzı olan sıcak haberle başlamak zorunda kalacağım. Terör olayları ve metropollerde dolaşan canlı bombalar... Daha önce defalarca  somut örnekleriyle yazdığımız, PKK/IŞİD eylem kardeşliği.

Son dakika ulaştığım istihbarat raporlarına göre; Ankara ve İstanbul'da alınan tüm olağanüstü güvenlik önlemlerine rağmen terör örgütleri PKK ve IŞİD'in hedefledikleri yeni eylem planları ele geçirildi. Türkiye'ye geçiş yapan canlı bombalar ile IŞİD'in başta Suudi Arabistan Büyükelçiliği olmak üzere bazı Büyükelçiliklere saldırı hazırlığı yaptığı belirlendi. Ayrıca, terör örgütü IŞİD'in Ankara ve İstanbul'da müzik ve eğlence merkezlerine saldırı hazırlığında olduğu istihbaratları üzerine güvenlik önlemleri daha da yoğunlaştırıldı. IŞİD'in paralel terör ortağı PKK'nın da Ankara ve İstanbul'da yeni kanlı eylemlere imza atmak için taktik değişikliklere gittiği tespit edildi. İstihbarat raporlarına yansıyan son bilgilere göre; kanlı katil çetesi kahpe eylemlerine devam etmek için polis ve asker kıyafetlerinin peşine düştü. Polis ve asker kıyafetleri ile  canlı bombalarına Ankara ve İstanbul'da askeri ve polis merkezlerine eylem talimatı verdi. Ankara'da çok yoğun güvenlik önlemleri devam ediyor. Güvenlik güçlerimiz yeni bir acı olayın yaşanmaması için canla başla mesai yapıyor. Günlük yaşamımızı etkiliyor ama şikayetçi değilim. O büyük stres içinde gerçekleştirdikleri uygulamalarda vatandaşın arabasına güler yüzle yaklaşıyorlar. Allah yar ve yardımcıları olsun...

Başta söylediğim gibi, terör olayları yüzünden çok büyük acılar yaşıyoruz. Türk milleti bunların üstesinden gelir. Savaşı kazanır. Fakat böyle giderse bir süre sonra kazanılamayacak, üstesinden gelinemeyecek başka daha büyük bir tehlike var;

Ahlak çöküntüsü...

Artık gün sekmiyor ki; haber organlarına bir ahlaksızlık haberi yansımasın!.. Her türden cinsel taciz ve tecavüz haberleri. Tekrarlamaktan edep ediyorum... Ve daha niceleri!.. İnanın ve lütfen beni yanlış anlamayın bu olaylar Kızılay'da patlayan canlı bombalardan daha da vahim!.. Yolsuzluklar ve hırsızlıklar, Irak/Suriye görüntüleri arasında iğrenç tecavüz ve taciz olayları... Çok kötü savruluyoruz. Bir süre sonra toplumsal çürümenin katsayısını ölçemez hale geleceğiz.

"Tivi ekranlarından, cerahat, ahlaksızlık akıyor" diyip başta o lanet evlendirme programları olmak üzere onlarca dizi örneği vereceksiniz. Toplumu yönetenler, iktidar erkini elinde tutanlar toplumsal çürümeyi hızlandırıp yaygınlaştıran bu aletlerle uğraşıp önlem almak yerine, kendisini eleştiren muhaliflere cadı avları düzenlediğini hatırlatacaksınız. "Ne diyeyim" demeyeceğim!.. Sözü; bitik siyaset kurumuna getireceğim. Hem de onların sözlerini hatırlatarak; Milletten yetki almışlardı ya!...

Haklı/haksız çok gensoru önergesinin TBMM'de reddedildiğine şahit olmuşumdur. Hatta sonlardan biri; her gün onlarca şehit cenazesi gelirken İçişleri Bakanı Efkan Ala hakkında verilen önergeydi. Önceki gün (Pazartesi) başta çocuk olmak üzere hayli artan cinsel istismar olayları üzerine Aile ve Sosyal Politikalar Bakanı Sema Ramazanoğlu hakkında verilen gensoru önergesinin gündeme alınması sessiz ve sedasız bir şekilde TBMM Genel Kurulu'nda reddedildi. Ramazanoğlu, bir Vakfa yöneltilen cinsel istismar iddialarına ilişkin, "Buna bir kere rastlanmış olması hizmetleri ile ön plana çıkmış bir kurumumuzu karalamak için gerekçe olamaz" demişti.

Gensoru önergesinin reddedilmesinde -bence- kimin ne oy kullandığının hiç önemi yok. Bir zahmet açın, TBMM'nin internet sitesinden görüşme tutanaklarını okuyun!.. Böyle hayati önem taşıyan bir konuda görüşmenin yerle bir seviyesine ve sığlığına bir bakın!.. Siyasi tartışma adı altında çapsızlık mı yoksa başka bir şey mi desem o ortaya konulan rezalet perdesini lütfen aralayın!..

Şimdi; bir de -önergenin reddedilmesinin ardından- objektiflerden yansıyan şu 2 kare fotoğrafa bakın;

1-481.jpg2-354.jpg 

Gensorunun reddedilmesi sonrası Bakan Ramazanoğlu'nu tebrik etmek için sıra oluştu.

Bu neşe bu büyük zafer havası neden?.. Neyi kutluyorsunuz? Siyasi istikbalinizi kurtardığınızı mı?..

Hepiniz oradaydınız!.. Hiç mi utanmadanız?..

Terör olaylarının üstesinden vatan evlatlarını şehit vererek gelebilirsiniz. Toplumsal çürümeyi de parmak çoğunluğunuz sayesinde "çak" yaparak örteceğini sanırsınız!..

Zinayı serbest bırakanlardansınız!..

Savaş bittiğinde... Ahlaksızlık ve gayrimeşruluk tüm toplumun kılcal damarlarında habis hal aldığında;

Yine çıkıp, pişkin pişkin; "aldatılmışız" mı diyeceksiniz?..

Kutlamaları yaparken, Allah'ın gazabı hiç mi aklınıza gelmedi!..

Siz, beni yine mahkemeye verin;

 Emevi artıkları!..

 

128769.jpg

Yazarın Diğer Yazıları