VAHŞETİN SON NOKTASI

VAHŞETİN SON NOKTASI

VAHŞETİN SON NOKTASI

82 yaşındaki kadını feci şekilde döverek bileziklerini çalan ve paraya çevirip sinema, TV sistemi alan 2 gaspçı yakalandı.

Saime Kesikbıyık, kendisini dövenlerden birinin maddi yardımda bulunduğu temizlikçisinin oğlu olduğunu öğrenince iyice yıkıldı.

S.N.’nin annesinin ise yaşlı kadının evine zaman zaman temizliğe gittiği öğrenildi.

Konya’da dün akıllara durgunluk veren bir vahşet yaşandı. Üç genç, evine girdikleri  82 yaşındaki kadını 6 bilezik için acımasızca dövdüler. Tüm bu vahşetin nedeni ise tüketim toplumu kurbanı olan bu gençlerin, keyifleri için sinema, tv sistemi ve cep telefonu almak istemeleri..... Selçuklu ilçesi Işıklar Mahallesi Tanyıldızı Sokak’ta bir sitede oturan 82 yaşındaki emekli hemşire Saime Kesikbıyık’ın evinden ses geldiğini duyan yan komşusu kapıya çıktığında apartmandan kaçan şahısları fark etti. Evin kapısının açık olduğunu gören komşusu içeriye girdiğinde Saime Kesikbıyık’ı yerde kanlar içinde yatarken ve baygın olarak buldu. Hastaneye kaldırılan Kesikbıyık’ın başına aldığı tekme darbeleri sonucu ağır yaralandığı bildirildi. Kadının 6 bileziğinin gasbedildiğini tespit eden polis, eve temizlikçi olarak gelen kadının oğlu S.N.’yi (25) yakaladı. S.N’nin arkadaşlarıyla kaldığı eve düzenlenen baskında kanlı bir ayakkabı bulundu. S.N’nin itirafının ardından, olayı birlikte gerçekleştirdiği arkadaşı E.Ç. (23) ile kanlı elbiselerin yakılmasına yardım eden H.A (25) gözaltına alındı. Gaspçıların,  altınları bozdurdukları, bu parayla televizyon, VCD, 3 adet cep telefonu aldıkları tespit edilirken, yapılan aramalarda 1000 YTL ele geçirildi.