Tinerciler tartıştıkları adamı diri diri yaktı

Tinerciler tartıştıkları adamı diri diri yaktı

Tinerciler tartıştıkları adamı diri diri yaktı

İstanbul’un göbeğinde dehşet yaşandı. 2 çocuk, 55 yaşındaki adamı üzerine tiner dökerek tutuşturdu. 14 yaşındaki Ç.Y. tutuklandı, arkadaşı serbest bırakıldı

İstanbul, Eminönü’nde yüzü ve vücudu yanmış olarak bulunan adamın tiner dökülüp yakıldığı ortaya çıktı. Polis, Sosyal Hizmetler Kurumu’na bağlı Yeldeğirmeni Gençlik Merkezi’nden bir süre önce kaçtığı belirlenen 2 çocuktan birinin tartışmaya girdiği 55 yaşlarındaki kişiyi yakarak öldürdüğünü, diğerinin ise yardım ettiğini belirtti. Çocuklardan Ç.Y (14) vahşi cinayetin faili olarak tutuklanıp cezaevine konuldu, arkadaşı ise serbest bırakıldı.

Polis İmdat’ı aradılar
Korkunç olay şöyle gelişti: Önceki gece 23.00 sıralarında 155 Polis İmdat’ı arayan bir kişi Eminönü Reşadiye Caddesi’nde bir kişinin yandığını söyledi. Bölgede arama yapan polis cadde üzerinde 2 çocuğu gözaltına aldı. Aynı bölgede bulunan ve sokakta kaldıkları belirlene 2 çocuk, polisin gözaltına aldığı Ç.Y. ile M.Ö’nün ölen kişi ile tartıştığını, tartışmanın da sigara yakma meselesinden çıktığını iddia etti. Olay yerinde, içinde tiner olan bira şişeleri bulundu.

Madde bağımlıları, öğrencileri bıçakladı
Bursa’nın merkez Osmangazi ilçesinde, 12 ve 13 yaşlarındaki 2 ilköğretim öğrencisi, top oynamak için gittikleri spor tesisinde madde bağımlısı 2 kişi tarafından bıçaklandı. İlköğretim öğrencisi İ.Ö. (13) ve arkadaşı S.K. (12), top oynamak için Altınova Mahallesi’nde spor tesisine gitti. Kimlikleri henüz belirlenemeyen ve madde bağımlısı oldukları bildirilen 2 kişi, öğrencilerden sigara istedi. Zanlılar, sigaraları olmadığını söyleyen çocukları bacaklarından bıçakladı. Yaralanan çocuklar, vatandaşlar tarafından Bursa Devlet Hastanesine kaldırıldı. Polis zanlıların yakalanması için çalışma başlattı.