TFF'nin bu açıklamasına koyunlar bile inanmaz. TFF'den Montella açıklaması

TFF'nin bu açıklamasına koyunlar bile inanmaz. TFF'den Montella açıklaması

Montella'nın Arda Güler'e yaptığı hareket için TFF'den koyunları bile inandırmayacak bir açıklama geldi.

Futbol oynayanlar ve futbolu yakından takip eden gazeteciler bilirler ki, her idmanın belli bir programı vardır ver idman öncesi futbolcularla bunun toplantısı yapılır. Kimin topla çalışacağı, kimin topsuz alanda çalışma, yapacağı, kimin düz koşu yapacağı önceden söylenir. Futbolcularda idman sahasına ona göre çıkarlar. Görüntülerden de anlaşılacağı üzere idman sahasına topla çalışacağı şekilde çıkmıştır. TFF'nin bu açıklaması bile açıklamanın doğru olmadığını göstermektedir. Arda Güler'i resmen kovan Montella için TFF'nin bu açıklamasına bu yüzden kimse inanmadı.

TFF A HABER'İ YALANLADI

TFF'nin yalanladığı bu görüntüleri AKP'nin yayın organı A Haber çekti. TFF A Haber'i yalanlayıp adeta baltayı taşa vurdu.

TFF BU REZİL GÖRÜNTÜYE AÇIKLAMA YAPTI KİMSE İNANMADI

Skandal görüntüler üzerine resmi internet sitesinden koyunların bile inanmayacağı bir açıklama yapan TFF Montella'yı şu sözlerle savundu:

"A Millî Takımımızın bu akşam gerçekleştirilen antrenmanı sırasında, televizyon kameralarına yansıyan görüntüler üzerine yorum yapılarak oluşturulmuş bir video, sosyal medya mecraları üzerinden dolaşıma sokulmuştur.

Antrenman öncesinde millî futbolcumuz Arda Güler'in kasığındaki ağrı nedeniyle, Çekya maçına kendisini en sağlıklı şekilde hazırlayabilmek adına, bireysel çalışma yapması konusunda teknik heyetimiz ve oyuncu arasında fikir birliğine varılmıştır"

whatsapp-image-2024-06-23-at-22-01-02-003.jpeg

whatsapp-image-2024-06-23-at-22-01-42-002.jpeg

BİNLERCE İNSAN HESAP SORDU

TFF'nin bu gülünç açıklaması tepkileri dindirmezken Mustafa Sandal gibi ünlü isimlerinde olduğu binlerce kullancı Montella'dan hesap sordu.

Sandal Arda Güler için yaptığı paylaşımında, "Hayırdır koçum sen bu cüreti nereden ve kimden buluyorsun? Bu ülkenin gururu, evladı ve gündemdeki en büyük yeteneğine antremandaki o tavrın nedir? Nereden ve kimden geliyor o cüret? Burası Türkiye ve Türk futbol severler aklını alır neye uğradını şaşırırsın. Şansını böyle abuk hareketlerle zorlama bence kukla kılıklı antrenör bozuntusu seni" dedi.

ekran-goruntusu-2024-06-24-001936-001.png

İlgili Haberler