Montella'nın Arda Güler'e şerefsizce davrandığı ortaya çıktı. Sen kimsin Montella

Montella'nın Arda Güler'e şerefsizce davrandığı ortaya çıktı. Sen kimsin Montella

A Milli Takım Teknik Direktörü Montella'nın yıldızımız Arda Güler'e yaptığı hareket tepki topladı.

Hezimete uğradığımız Portekiz maçında sakat dediği Arda Güler'i taraftar baskısı için son 20 dakika sahaya atan Montella'dan skandal bir hareket daha geldi.

ALELACELE YANINA GİTTİ YELEĞİNİ ALDI

Çekya maçı hazırlıklarına başlayan millilerimizde antrenman öncesi toplantıda ayrı çalışması söylenmeyen Arda Güler'in ısınmak için sahaya geldiğini gören Montella bir hışımla genç yıldızın yanına koştu.

Alelacele bir şekilde Arda Güler'den yeleği alan Montella göz bebeğimize agresif bir şekilde buradan uzaklaşmasını söyledi.

whatsapp-image-2024-06-23-at-22-01-42-001.jpeg

İDMANDAN KOVDU

Yaşanan bu olay sonrası Arda Güler hayal kırıklığı içerisinde yardımcı antrenörün yanına gitti.

Montella'nın takımla çalışmasını istemediğini söylemesi üzerine üzüntüsü her halinden belli olan Arda Güler oradan uzaklaştı.

whatsapp-image-2024-06-23-at-22-01-02-001.jpeg

MUSTAFA SANDAL HESAP SORDU

Arda Güler'in bu hali kısa sürede sosyal medyada gündem olurken Mustafa Sandal gibi ünlü isimlerin yanı sıra binlerce kullanıcı Montella'dan hesap sordu

Sandal yaptığı paylaşımda, "Hayırdır koçum sen bu cüreti nereden ve kimden buluyorsun? Bu ülkenin gururu, evladı ve gündemdeki en büyük yeteneğine antremandaki o tavrın nedir? Nereden ve kimden geliyor o cüret? Burası Türkiye ve Türk futbol severler aklını alır neye uğradını şaşırırsın. Şansını böyle abuk hareketlerle zorlama bence kukla kılıklı antrenör bozuntusu seni" ifadelerini kullandı

ekran-goruntusu-2024-06-24-001936.png

TFF BU REZİL GÖRÜNTÜYE AÇIKLAMA YAPTI KİMSE İNANMADI

Binlerce taraftar Arda Güler'e sahip çıkıp Montella'dan hesap sorarken ayıbını örtmeye çalışan TFF'den koyunları bile inandıramayacak bir açıklama geldi.

TFF olaya dair yaptığı skandal açıklamada "A Millî Takımımızın bu akşam gerçekleştirilen antrenmanı sırasında, televizyon kameralarına yansıyan görüntüler üzerine yorum yapılarak oluşturulmuş bir video, sosyal medya mecraları üzerinden dolaşıma sokulmuştur.

Antrenman öncesinde millî futbolcumuz Arda Güler'in kasığındaki ağrı nedeniyle, Çekya maçına kendisini en sağlıklı şekilde hazırlayabilmek adına, bireysel çalışma yapması konusunda teknik heyetimiz ve oyuncu arasında fikir birliğine varılmıştır" dedi.

TFF A HABER'İ YALANLADI

TFF'nin yalanladığı bu görüntüleri AKP'nin yayın organı A Haber çekti. TFF A Haber'i yalanlayıp adeta baltayı taşa vurdu.

İlgili Haberler