TEM'de korkunç kaza

TEM'de korkunç kaza

TEM'de korkunç kaza

Düzce TEM Otoyolu Kaynaşlı mevkiinde yoğun kar yağışının ardından Ankara'dan İstanbul istikametine gitmekte olan Mehmet Çelikçi idaresindeki 28 RD 909 plakalı otobüs seğir halindeyken dönerek yolda durdu.  Kazanın ardından Veysel Çoban İdaresindeki 41 EZ 300 plakalı kamyonet sürücüyü aracını yol kenarına çekerek gelen araçları uyardığı sırada aynı istikamete gitmekte olan Kenan Yiğit idaresindeki 34 BU 4451 plakalı otobüs önce kamyonete ardından yol ortasında duran otobüse çarparak orta refüje girdi.

Ardından Sedat Kaba idaresindeki 34 VT 904 plakalı otobüste, 28 RD 909 plakalı otobüse çarparak durdu. Yolda dönen aracın içersinde bulunan yolcular otobüsten aşağı inmesi sonucunda çarpmanın etkisi ile bir kişi otobüsün altında kalarak hayatını kaybetti.

5 kişinin hayatını kaybettiği kazada 37 kişide yaralandı. Yaralılar 112 Acil servis ambulansları ile Düzce Atatürk Devlet Hastanesi ile Düzce Tıp Fakültesi Hastanesine kaldırılarak tedavi altında alındılar. Kazada Cesur Kuğu, Ayşe Akyüz İnce, Nadide Çiçek, Mehmet Çiçek ve Kemal Odabaş hayatlarını kaybetti. Olayla ilgili olarak soruşturma başlatıldı.