Şeytanın aklına gelmeyecek yöntemle insan kaçakçılığı

Şeytanın aklına gelmeyecek yöntemle insan kaçakçılığı

Kırklareli’nde, Ömer Halisdemir, Fethi Sekin ve Fırat Çakıroğlu’nun resimlerini kullanarak kamufle edilen tırın içinden 67 kaçak çıktı. Tır şoförünün bu yöntemi uygulama noktalarından daha rahat geçmek için kullandığı ortaya çıktı.

Kırklareli'nde pes dedirten olay. Tır şoförünün şehitlerimiz, polis memuru Fethi Sekin, astsubay Ömer Halisdemir ile Ege Üniversitesi’nde öldürülen öğrenci Fırat Yılmaz Çakıroğlu’nun fotoğraflarını kullanarak kamufle ettiği tırın içinden 67 kaçak çıktı. Olay, trafik kontrolünde tırın şüpheli davranışlarda bulunması sayesinde ortaya çıktı.

95398-2goy-cover.webp

Kamufle edilmiş tırın içindeki kaçaklar, güvenlik güçleri tarafından yakalandı. Tır şoförünün bu yöntemi, uygulama noktalarından daha az dikkat çekmek ve geçişlerde kolaylık sağlamak amacıyla kullandığı belirlendi. Yakalanan tır şoförü, çıkarıldığı mahkeme tarafından tutuklanarak cezaevine gönderildi. Yakalanan 67 kaçak ise yapılan işlemlerin ardından sınır dışı edildi.

Kırklareli Emniyet Müdürlüğü tarafından yapılan açıklamada ise “Suçlarını gizlemek, yakalanmamak için aziz şehitlerimizin hatıralarının kamufle aracı olarak kullanmasına müsaade etmedik, etmeyeceğiz” denildi.

İlgili Haberler