LÖSEV KURBAN BAĞIŞI BEKLİYOR

LÖSEV KURBAN BAĞIŞI BEKLİYOR

LÖSEV KURBAN BAĞIŞI BEKLİYOR

Kurban Bayramları’nda yapılan bağışları bir yıl boyunca lösemili çocuklar ile ailelerine et ve et ürünleri olarak dağıtan  Lösemili Çocuklar Vakfı (LÖSEV) bu yıl da hayırseverlerin bağışlarını bekliyor. LÖSEV Genel Koordinatör Yardımcısı Zuhal Ön, yaklaşan bayram nedeniyle lösemi hastası 11 yaşındaki Aynur Erzen’i Gaziosmanpaşa’daki evinde ziyaret etti. Ön, geçen bayramın kurban etinden oluşan bir koliyi de anne Hezar Erzen’e teslim etti.

5 bin çocuğa hizmet götürüyor
Zuhal Ön, vakfın 10 yıl önce 30 çocuk ile çalışmalarına başladığını, şu anda Türkiye genelinde 5 bin lösemili çocuğa hizmet götürdüklerini anlattı. Ön, “Dileyenler bağışlarını Türkiye’nin her yerindeki ulusal bankaların her şubesinden LÖSEV’in 0660 numaralı hesabı, ” www.losev.org. tr “ internet adresinden, posta şubelerinden veya İstanbul, İzmir, Ankara ve Diyarbakır’daki ofisleri aracılığıyla yapabilir. Kurban bağışları bayramın 3. gününe kadar kabul ediliyor” diye konuştu. (AA)

LÖSEV yetkilileri, lösemi hastası 11 yaşındaki Aynur Erzen’i evinde ziyaret ederek, kurban etinden oluşan bir koliyi teslim etti.