Hasta geline hemşire damat

Hasta geline hemşire damat

Hasta geline hemşire damat

Trabzon’da, psikiyatri tedavisi gören 35 yaşındaki Gülnaz Yavuz’un en büyük hayali beyaz gelinlik giyerek evlenmekti. Ancak hastalığı buna engeldi. Talihsiz kadının imdadına doktorları yetişti. Temsili bir törenle çok arzu ettiği gelinliğini giyen Gülnaz, damat kılığındaki hemşire ile dans etti...

Psikiyatri hastası Gülnaz Yavuz’a ‘gelinlikli’ tedavi!
Trabzon’da, 10 yaşından beri psikiyatri tedavisi gören ve bu tedavisini son 10 gündür Özel İmperial Hastanesi’nde devam ettiren 35 yaşındaki Gülnaz Yavuz’un en büyük hayali beyaz gelinlik giyerek dünya evine girmekti. Ancak bugüne kadar kendisini tedavi eden doktorlar tarafından evlilik yapması yasaklanan Gülnaz Yavuz bu isteğini bir türlü gerçekleştiremedi. Gülnaz Yavuz’un imdadına hastanede görevli doktor ve hemşireler yetişti ve temsili de olsa en büyük hayalini gerçekleştirmesine yardımcı oldu. İlk olarak damat adayı belirlendi.

Ömür boyu beklediği teklif
Bu görev hastanede görevli hemşire Arzu Sorkun’a verildi. ’Bülent’ takma adıyla damat rolüne giren Arzu hemşire, gelin adayı Gülnaz Yavuz’a evlilik teklif etti. Gülnaz’ın bir ömür beklediği bu teklifi büyük bir heyecanla ’Evet’diyerek kabul etmesinin ardından nikah kıyıldı. En büyük hayalinin gerçekleştiğini ifade eden Gülnaz Yavuz, “Bana bu mutluluğu yaşatan herkese çok teşekkür ederim. Kendime geldim. Çok mutluyum” diyerek duygularını dile getirdi.


Kaynak: (İHA)