Gönül Dağı için seyircisini mutlu edecek karar çıktı. Son tarih belli oldu

Gönül Dağı için seyircisini mutlu edecek karar çıktı. Son tarih belli oldu

TRT 1 ekranlarında yayınlanan Gönül Dağı dizisinin hayranları için merak dolu günler nihayet sona erdi.

Dört sezon boyunca ekranlarda büyük ilgiyle izlenen dizinin geleceği hakkında yapılan spekülasyonlar, sonunda resmi bir açıklamayla netlik kazandı.

Dizi severlerin gönlünde taht kuran Gönül Dağı'nın kaderi hakkında alınan karar izleyicilere sürpriz bir şekilde duyuruldu.

Son dönemde Gönül Dağı'nın final yapacağına dair söylentiler dolaşıyordu. Bu söylentiler, dizinin dört sezon boyunca süren macerasının sona erip ermeyeceği konusunda büyük bir belirsizlik yaratmıştı. Milyonlarca izleyicinin aklındaki soru işaretleri yapılan açıklamayla giderildi.

TARİH BELLİ OLDU

Gönül Dağı dizisinin 142. bölüm 2. fragmanı yayınlandı ve dizi 8 Haziran Cumartesi günü yayınlanacak bölümle sezon finali yapacak.

Dizi sezon finalinin ardından kısa bir ara verecek ve Eylül ayında yenilenmiş haliyle izleyici karşısına çıkmaya hazırlanıyor.

Bu süre zarfında, yapımcı ve senarist ekip yeni sezonun hikayelerini şekillendirmek için çalışmalarına hız kesmeden devam ediyor.

Dizi hakkında sosyal medyada yapılan yorumlar, dizinin ne kadar sevildiğinin ve merakla beklenen yeni sezonunun heyecanını gözler önüne seriyor.

İzleyiciler, sevilen karakterlerle yeniden buluşacak olmanın heyecanını yaşarken, yeni sezonun getireceği hikayeleri de merakla bekliyor.

İlgili Haberler