BAHÇELİ'DEN PROVOKASYON UYARISI

BAHÇELİ'DEN PROVOKASYON UYARISI

BAHÇELİ'DEN PROVOKASYON UYARISI

Bahçeli'den provokasyon uyarısı:
Oyuna gelmeyin!

MHP lideri Bahçeli, Kızılcahamam Kampı’nda milletvekillerini uyardı: “Meclis’te de, dışarıda da oyuna gelmeyin. Bu süreçte çok dikkatli olmalıyız!”

Tahriklere kapılmayın
MHP Genel Başkanı Bahçeli, Kızılcahamam Kampı’nda Diyarbakır ve İstanbul gibi şehirlerde provokasyonların ortaya çıktığına dikkat çekerek, milletvekillerini uyardı

MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli, milletvekillerini uyararak,  “Meclis’te de, dışarıda da oyuna gelmeyin. Bu süreçte çok dikkatli olmalıyız” dedi. MHP milletvekilleri ve MHP Merkez Yönetim Kurulu (MYK) üyelerinin katıldığı Kızılcahamam Kampı dün sona erdi. Genel Başkan Bahçeli, partisinin Kızılcahamam kampında milletvekillerini provokasyonlara karşı uyardı. Bahçeli, Diyarbakır ve İstanbul gibi şehirlerde provakasyonların ortaya çıktığına dikkat çekti. Bahçeli, “Ne Meclis’te, ne dışarda, provakasyon ve oyunlara gelmeyin. Bu süreçte çok daha dikkatli olmalıyız” dedi.  DTP’nin kapatılması istemiyle açılan davanın Anayasa Mahkemesi’nde sürdüğünü hatırlatan Bahçeli, olası kapatma kararının ardından DTP’li miletvekillerinin, tepkilerini, parlamentoda ortaya koyabileceğini dile getirdi. Bu arada kampın sona ermesinin ardından MHP Genel Başkan Yardımcısı Tunca Toskay, bir yazılı açıklama yaptı. Toskay, Bahçeli’nin kampın ilk oturumunda Türkiye gündemindeki güncel konuları ayrıntılı olarak değerlendirdiğini, ülke sorunlarındaki hakkındaki görüşlerini ifade ettiğini bildirdi. 

Çalışmalar değerlendirildi
Toskay, Bahçeli’nin ayrıca yaklaşan yerel yönetim seçimlerinin Türk demokrasisi ve MHP açısından taşıdığı önemi vurgulayarak, alınması gereken tedbirleri ifade ettiğini kaydetti. Tunca Toskay, kampın daha sonraki çalışmalarında ise MHP Grup Başkan Vekilleri tarafından MHP’nin geçtiğimiz yasama yıllında yapılan çalışmaları değerlendirdiğini, yeni yasama yılında yapılacak çalışmalar ve öncelik verilmesi gereken konuları toplumun ihtiyaçları ve sorunları açısından değerlendirilerek ele alınan çalışmaların daha verimli ve etkin hale getirilmesi için yapılması gerekenler belirttiklerini vurguladı. 

Krizle ilgili ilk rapor
Daha sonraki oturumlarda da MHP Genel Başkan Yardımcıları tarafından yaklaşan yerel seçimlerle ilgili yapılması gereken çalışmalar ve dikkat edilmesi gereken hususlar ile yine yerel seçimlerle ilgili AR-GE tarafından yapılan hazırlıklar hakkında katılımcılara bilgi verildiğini anlatan Toskay, “Ayrıca, Genel Başkan’ın talimatları ile oluşturulmuş olan ’Küresel Finans Krizi İzleme ve Değerlendirme Komisyonu’nun ilk raporu sunulmuştur” dedi.

AKP rejimi zorluyor
MHP Genel Başkanı Bahçeli bu çalışmaların ardından genel bir değerlendirme yapmıştır. Toplantı sırasında MHP’nin Türkiye’nin içinden geçtiği zor dönemde ağır sorunların çözümüne katkıda bulunmaya devam edeceği, AKP iktidarının demokratik rejimi zorlayan uygulamalarına rağmen, seçimlerde başarılı olmak için kararlı şekilde çalışmalarını sürdüreceği ve milletimizin partimize teveccüh göstereceği görüşü paylaşılmıştır” değerlendirmesinde bulundu.