Zehirlenmelere karşı vatandaşı uyarıyordu...

Zehirlenmelere karşı vatandaşı uyarıyordu...

Zehirlenmelere karşı vatandaşı uyarıyordu...

Alınan bilgiye göre, Batman'ın Belde Mahallesi'nde, kızı Melike Yetiz'in (12) yıkanmak için girdiği banyoda uzun süre kaldığını fark eden Yahya Yetiz, kapıyı açıp içeri girdiğinde kızının cansız bedeniyle karşılaştı. 

Olay yerine gelen ambulansa hastaneye kaldırılan ve hayatını kaybettiği anlaşılan kızın cenazesi, yapılan otopsinin ardından gözyaşları arasında Batman Asri Mezarlığı'nda toprağa verildi. 

Olay sonrası sinir krizleri geçiren baba Yetiz, 'Kızım banyo yapacaktı. Banyodaki pencereyi açık bırakmasını söyledim. Unuttu herhalde. Kısa süre sonra banyodan çıkmayınca şüphelendim, kapıyı çaldım kızım ses vermeyince kapıyı zorla açmak zorunda kaldım. Kızımın cansız bedeniyle karşılaşınca kendimi kaybettim' dedi.

Öte yandan, Sağlık İl Müdürlüğü Eğitim Şube Müdürlüğü'nde görevli 4 çocuk babası Yahya Yetiz, bir hafta önce başlattığı kampanya kapsamında şofben ve soba zehirlenmelerine karşı vatandaşların ne gibi tedbirler alacağı konusunda broşür hazırlayarak kentin işlek caddelerine asmıştı.