Yozgat'ta silahlı katliam

Yozgat'ta silahlı katliam

Yozgat'ta silahlı katliam

Bayramlaşmayı bile öç için kullandılar!
Düşmanlıkların, dargınlıkların unutulması gereken bayramlarda bile artık kan dökülüyor. Yozgat’ta bayramlaşan 2 amca çocuğu, muhtarın çocukları tarafından öldürüldü.

Bayramlaşmaya kan bulaştı
Yozgat’ın Sorgun ilçesinde bir grubun üzerine ateş açıldı. Saldırıda 2 kişi hayatını kaybederken, 3 kişi de yaralandı

İnsanların aralarındaki düşmanlıkları, küskünlükleri unutması gereken bu bayramda Yozgat’ın Sorgun ilçesinde yaşanan silahlı saldırı ’bize neler oluyor’ sorusunu bir kez daha akla getirdi. Korkunç olay dün saat 09.30 sıralarında Sorgun’un Karalık köyünde meydana geldi. Ellerindeki tabancayla köyde bulunan bakkal dükkanı önünde önce rastgele havaya ateş açan köy muhtarının oğulları E. Y. (17) ve İ. Y. (18), daha sonra bayramlaşmak için market içerisinde bulunan kişilerin üzerine kurşun yağdırdı.

Muhtarın oğulları gözaltında
Market içerisindeki Mehmet (21) ile amcasının oğlu Harun Akça (18) olay yerinde hayatını kaybetti.  Mustafa Akça (28), amcası İsmail Akça (36) ve Samet Kalpaslan (15) ise yaralandı. Sorgun Devlet Hastanesine kaldırıldan yaralılardan durumları ağır olan İsmail Akça Kırıkkale İhtisas Hastanesine, Mustafa Akça da Yozgat Devlet Hastanesine sevk edildi. Jandarma köy muhtarının oğulları İ.Y. ve E. Y.’yi gözaltına aldı.


Sinir krizi geçirdiler
İki taraf arasında eski bir husumet olduğu öğrenilirken, jandarma ekipleri köyde güvenlik önlemi aldı. Hastane önünde toplanan Harun ve Mehmet Akça’nın yakınları gözyaşlarını tutamadı.