Yolcu yakınlarına acı haber

Yolcu yakınlarına acı haber

Yolcu yakınlarına acı haber

AIR FRANCE’TEN YOLCU YAKINLARINA ACI AMA GERÇEK MESAJ

Hiç umut ışığı yok
Şirketin CEO’su Gogurgeon, “Uçağın iniş yapmadığı çok açık. Uçak ya havada ya da okyanus yüzeyine çarptığında parçalandı” dedi

Kurtulan yok
RİO-Paris seferini yaparken Atlas Okyanusu’nda kaybolan Air France uçağındakilerin yakınlarına “umut yok” mesajı verildi. Air France’tan yolcu yakınlarına yapılan açıklamada, olayda hayatta kalan yolcu olabileceği umudu taşınmadığı belirtildi.

Parçalandığı kesin
YOLCU yakınlarına destekte görevli Denoix de Saint-Marc, şirketin CEO’su Pierre-Henri Gourgeon’un, ailelere, uçağın havadayken ya da okyanusa çarptığında parçalandığını söylediğini aktardı. Le Monde da uçağın kaza anında hız sınırını aştığını yazdı.

Kurban yakınları dernekleşiyor
ÖLÜM uçağındaki 59 Brezilyalı kurbanın aileleri, arama çalışmalarını yakından izlemek için dernek kurdu. Bu arada İspanyol El Mundo gazetesinin haberine göre, uçağın düştüğü bölge yakınlarında Lima-Madrid seferini yapmakta olan İspanyol Air Comet uçağının kaptan pilotu, “çok parlak beyaz bir ışığın aşağı ve yana 6 koldan ilerlediğini” gördüğünü bildirdi.

Fransa’da, uçak kurbanlarını anma ayini için toplananlar Notre Dame Katedrali’ne sığmadı. Törene, Air France çalışanları, yolcu aileleri ve vatandaşlar katıldı.