Yeni yıl sallantılı başladı!

Yeni yıl sallantılı başladı!

Yeni yıl sallantılı başladı!

* Endonezya’nın uzak doğusu 7.6 şiddetindeki depremle sarsıldı. 10 artçının izlediği depremde 3 kişi öldü, binalar ağır hasar gördü. 6.2’lik deprem Afganistan’da büyük paniğe yol açtı. Yunanistan’daki 4’lük deprem ise komşuyu korkuttu.

Dünya yine sallandı
Endonezya’nın uzak doğusu 7.6 ile sarsıldı, 3 kişi öldü, binalarda hasar büyük. 6.2’lik deprem Afganistan’da paniğe yol açtı. Son sarsıntının yeri de Yunanistan’ın Mora Yarımadası açıkları

Biri çocuk üç kişi hayatını kaybetti
DÜNYANIN üç noktasında önceki gece yine büyük depremler yaşandı. Sarsıntıların en büyüğü 7.6 ile Endonezya’nın Papua bölgesinde meydana geldi. Ülkenin uzak doğusunda yerel saatle 04.43’te (TSİ: 21.43) meydana depremde biri 10 yaşındaki çocuk, üç kişi öldü.

Afganistan’da panik yaşandı
ENDONEZYA’daki 10 artçı sarsıntıyla da binalar büyük hasar gördü. Afganistan’ın Hindukuş dağlık bölgesindeki depremin büyüklüğü ise 6.2. Kabil’den de hissedilen deprem paniğe yol açtı. Son deprem haberi ise komşudan. Mora Yarımadası’ndaki depremin büyüklügü 4.

Tsunami alarmı kaldırıldı
Endonezya bir kez daha depremle sarsıldı. Sabaha karşı meydana gelen depremde çok sayıda bina yıkıldı. Görüntü 2004’teki faciadan farksızdı. Tsunami alarmı da verilince halk yüksek yerlere kaçışa başladı. Neyse ki korkulan olmadı ve bir süre sonra tsunami alarmı kaldırıldı.