Yeni doğan bebeğini önce öldürdü sonra yedi

Yeni doğan bebeğini önce öldürdü sonra yedi

Yeni doğan bebeğini önce öldürdü sonra yedi

Bebeğini öldürüp yedi
ABD’de, doğumdan sonra birlikte yaşadığı adam tarafından terk edilince bunalıma düşen 33 yaşındaki kadın henüz 1 aylık bebeğini boğdu. Sonra da cesedin parçalarını yedi

‘Ölmek istiyorum’
TEKSAS polisi tarafından dün yapılan açıklama, duyanların kanını dondurur cinstendi. Açıklamada, Otty Sanchez adlı kadının San Antonio’daki evinde polis tarafından üstü başı kan içinde, “çocuğumu öldürdüm, ölmek istiyorum” diye bağırırken bulunduğu belirtildi.


Cinayetten yargılanacak
Sanchez’in, 30 Haziran’da dünyaya getirdiği bebeğinin babasından bir hafta önce ayrılarak bebeği büyütmesinde kendilerine yardımcı olması için annesi ve kız kardeşiyle yaşamaya başladığı ifade edildi. Tedavi gören Sanchez’in cinayetten yargılanacağı belirtiliyor.


Cinnet işaretleri var
KADININ, polislerın eve girdiğinde “bazı sesler duyduğunu ve birinin ya da bir şeyin kendisine bunları emrettiğini” söylediği belirtilen açıklamada, bunun da lohusa ve terk edilmiş kadının cinayeti bir cinnet anında işlediğini düşündürdüğü kaydedildi.


San Antonio polisi adına açıklama yapan Joe Rios, polisin eve girdiğinde manzaranın çok korkunç olduğunu anlattı. Dehşet evinin komşularından Eliana Colchin de, olayın etkisinden geceleri uyku uyuyamadıklarını ifade etti.