Vekil kardeşine 'sağlık'lı atama!

Vekil kardeşine 'sağlık'lı atama!

Vekil kardeşine 'sağlık'lı atama!

Sağlık Bakanlığı müşavirliğine, bakanlığın eski müsteşarı ve halen AKP Adana Milletvekili olan Necdet Ünüvar’ın kardeşi Hüseyin Ünüvar getirildi.

Vekil kardeşi müşavir oldu
Sağlık Bakanlığı Müşavirliği’ne AKP Milletvekili Necdet
Ünüvar’ın kardeşi Hüseyin Ünüvar atandı.

AKP’de kadrolaşma haberlerinin ardı arkası kesilmiyor. AKP Milletvekili Necdet Ünüvar’ın, Sağlık Bakanlığı müşavirliğine getirilen kardeşinin atama kararı Resmi Gazete’de yayımslandı. Atama kararına göre, AKP Adana Milletvekili olan ve daha önce Sağlık Bakanlığı’nda Müsteşarlık yapan Necdet Ünüvar’ın kardeşi  Hüseyin Ünüvar müşavir oldu.

Üst düzey değişiklik
Öte yandan, Adalet Bakanlığı’nda yapılan atamalar ile bakanlığın üst düzey kadrolarında geniş çaplı değişime gidildi. Resmi Gazete’nin dünkü sayısında yayımlanan atama kararlarına göre, Adalet Bakanlığı Müsteşar Yardımcılıklarına, Personel Genel Müdür Yardımcısı Zeki Yiğit ve Uluslararası Hukuk ve Dış İlişkiler Genel Müdürü Aykut Kılıç atandı. 

Bakanlıklarda atamalar
Devlet Bakanlığı ve Başbakan Yardımcılığı, Dışişleri, Tarım ve Köyişleri, Çalışma ve Sosyal Güvenlik, Çevre ve Orman Bakanlıklarına yapılan atamalara ilişkin kararlar da Resmi Gazete’de yayımlandı. Resmi Gazete’nin bugünkü sayısında yayımlanan atama kararlarına göre, Vakıflar Genel Müdür Yardımcısı Ruşen Balta, başka bir göreve atanmak üzere görevinden alındı. Devlet Planlama Teşkilatı Müsteşarlığı Planlama Uzmanlıklarına Planlama Uzman Yardımcıları Ali İşler ve Muzaffer Açıkgöz atandı. Dışişleri Bakanlığı’nda, Dış Politika Danışma Kurulu Üyeliğine, Büyükelçi Kurtuluş Taşkent getirildi.   (ANKA)