Van’da yine feci kaza 1’i binbaşı 2 şehit,5 yaralı

Van’da yine feci kaza 1’i binbaşı 2 şehit,5 yaralı

Van’da yine feci kaza 1’i binbaşı 2 şehit,5 yaralı

Başkale’de asker taşıyan minibüs kaza yaptı. Kazada, Binbaşı Fikret Aksungur ile Uzman Çavuş İhsan Kaya şehit olurken, 4’ü asker 5 kişi de yaralandı.


Van’da feci kaza: 2 sehit
Başkale ilçesinde asker taşıyan minibüsün kaza yapması sonucu, Binbaşı Fikret Aksungur ile Uzman Çavuş İhsan Kaya şehit olurken, 4’ü asker 5 kişi de yaralandı

Terör örgütüne yönelik sürdürülen operasyonlar kapsamında, Van’dan Hakkari’ye asker taşıyan sürücüsünün kimliği ve plakası henüz belirlenemeyen minibüs, Başkale-Hakkari karayolunun 10. kilometresinde şarampole devrildi. Kazada, Binbaşı Fikret Aksungur ile Uzman Çavuş İhsan Kaya şehit oldu. Kazada, Ünal Çınar, Serhan Çapur, Ali Atlar ve Kazım Gökçalan isimli askerler de yaralandı. İsmi belirlenemeyen ve kazadan sonra Başkale Devlet Hastanesi’nde tedavialtına alınan sürücünün, yapılan tedavisinin ardından gözaltına alındığı öğrenildi.

Muradiye’den üzücü haber
Van’ın Muradiye ilçesinde de 25 Mayısta tutuklu taşıyan minibüsün bir araçla çarpışması sonucu 3 asker şehit olmuştu. Dün kazada yaralanlardan astsubay Mehmet Tarlacı da tedavi gördüğü hastanede şehit oldu. Van Asker Hastanesi’nde düzenlenen törenin ardından Tarlacı’nın Türk Bayrağı’na sarılı cenazesi, ambulansla Van Filo Komutanlığı’na götürüldü. Filo Komutanlığı’nda askeri uçağa konulan Tarlacı’nın cenazesi, toprağa verilmek üzere Konya’ya uğurlandı. 25 Mayısta Muradiye’den Erciş ilçesindeki cezaevine tutuklu götüren Suat Bilici yönetimindeki 65 LC 601 plakalı minibüsün bir kamyonetle çarpışması sonucu uzman çavuşlar Tuncay Ateş ile Gökhan İşler olay yerinde, er Fatih Asrak da tedavi gördüğü hastanede şehit olmuştu.