Ünlü milyarder Schumacher'in yatıyla Türkiye tomar tomar para getiriyor

Ünlü milyarder Schumacher'in yatıyla Türkiye tomar tomar para getiriyor

Schumacher'in yatını satın alan Michael Okylan Arap zenginleri burada ağırlayarak Türkiye'ye yatırım yapmaya ikna ediyor.

7 kez dünya şampiyonu Alman Formula 1 pilotu Michael Schumacher’ın yatı Bodrum’da.
Bir Türk şirketinin ortağı olan Kuveytli İş adamı Michael Okylan tarafından satın alınan İtalyan yapımı Cantieri Di Pisa marka süper lüks yat, çoğu Arap olan zengin iş insanlarına hizmet veriyor.

KUVEYTLİ İŞ ADAMI SATIN ALDI
Schumacher'ın İtalyan yat tasarım firmasına özel olarak imal ettirdiği yatı Kuveytli İş adamı Michael Okylan tarafından satın aldı.
İtalyan yapımı Cantieri Di Pisa marka Bluefin isimli Yat, şimdilerde zengin iş insanlarına hizmet veriyor.

Tarihin en iyi pilotlarından biri olarak görülen Uluslararası Otomobil Federasyonu'nun (FIA) 2006 yılında düzenlediği ankette Formula 1 taraftarları tarafından, sezonun en popüler pilotu seçilen Michael Schumacher 2013 yılında Fransız Alpleri'ndeki Meribel kayak merkezinde geçirdiği kayak kazası sonucu ağır yaralanarak komaya girdi.

11 YILDIR KOMADA
Kaza geçirdiği tarihten bu yana tedavisi devam eden ancak temel fonksiyonlarını kullanamayan ünlü Formula 1 pilotu, sağlığında kendisi için dünyaca ünlü İtalyan yat tasarım firmasına özel olarak imal ettirdiği yatı ile çıktığı Akdeniz turunda Bodrum ve Marmaris 'e demir atmıştı. Birkaç yıl önce Schumacher'ın ailesi tarafından satışa çıkarılan yat, Kuveytli iş insanı Michael Okylan tarafından satın alındı.

20 MİLYON EUROLUK YAT
Bir Türk şirketinin de ortağı olan Okylan, 20 milyon Euro değerinde olan özel yatı kendisi dışında Katarlı ve Kuveytli zengin Arapların kullanımına sunuyor. söyledi. Yatın satışa çıkmasından sonra, aracılar vasıtasıyla kendisine yapılan teklifi hiç düşünmeden kabul ettiğine dikkat çeken Okylan, "Çok önemli iş insanlarını ve özellikle Türkiye'de yatırım yapan ve yapmak isteyen yabancı ortaklarım ve misafirlerimi bu yatta ağırlıyorum. Bugüne kadar birçok Kuveytli ve Katarlı iş insanlarını bu yatta misafir ettim ve Türkiye'ye yatırım yapmaları için ikna ettim" dedi

whatsapp-image-2024-07-14-at-16-52-16.jpeg

whatsapp-image-2024-07-14-at-16-52-16-1.jpeg

whatsapp-image-2024-07-14-at-16-52-16-2.jpeg

whatsapp-image-2024-07-14-at-16-52-17.jpeg

İlgili Haberler