Üniversitede vahşi köpek dehşeti

Üniversitede vahşi köpek dehşeti

Üniversitede vahşi köpek dehşeti

Üniversitede köpek dehşeti!
Ders çıkışı başıboş köpeklerin saldırısına uğrayan Van Yüzüncü Yıl Üniversitesi öğrencisi genç kız, ölümden döndü.
Van Yüzüncü Yıl Üniversitesi Edebiyat Fakültesi İngiliz Dili ve Edebiyatı Bölümü 4. sınıf öğrencisi 23 yaşındaki Sunay Aslan, ders ders çıkışı sosyal tesislere giderken çok sayıda başıboş köpeğin saldırısına uğradı. Kol ve bacaklarıyla başından yaralanan genç kız, Tıp Fakültesi Araştırma Hastanesi’ne tedavi altına alındı. Yaklaşık bir haftadır tedavi gören Aslan, yaşadığı olayın şokunu halen üzerinden atamadığını belirterek dehşet dolu anları şöyle anlattı:

’Koşarken yere düştüm’

 “Yurt civarındaki köpekler sürekli birilerine saldırmadan havlardı. Bunu bildiğim için hiç önemsemeden yoluma devam ettim. Hepsinin bana doğru geldiğini anlayınca geri dönüp yavaş yavaş gideyim diye düşündüm. Sürekli gözüm arkadaydı. Onlarla aramda yarım metre kaldığında hepsi bir anda üstüme çullandı. Bu esnada koşmaya başladım. Ayağım taşa takıldı ve yere düştüm.Üzerime atlayan köpekler beni yerlerde sürüklediler. Ders saati olduğu için çığlıklarımı uzun süre kimse duymadı. Arkadaşlarım iki dakika daha geç kalsalardı, köpekler beni paramparça edecekti.” Üniversite rektörü Prof. Dr. Hasan Ceylan ise, başıboş köpekler için bir ekip kurduklarını söyledi.

Parçalayacaklardı
Başından ve kollarından yaralanan 23 yaşındaki Sunay Aslan, “Köpekler birden üzerime çullandı. Arkadaşlarım iki dakika daha geç kalsalardı, beni parçalayacaklardı” diyerek olayın şokunu hâlâ üzerinden atamadığını söyledi.