Tutuklu bulunan Zafer Partisi Genel Başkanı Ümit Özdağ, Silivri'den paylaştığı yazısında, "Bugün 66 gündür ilk kez gökyüzünü tel örgüsüz gördüm" dedi.
Silivri'de tutuklu bulunan Zafer Partisi lideri Ümit Özdağ, 66 gün sonra ilk kez gökyüzünü tel örgüsüz gördüğünü söyledi.
Bugün 66 gündür ilk kez gökyüzünü tel örgüsüz gördüm.
— Ümit Özdağ (@umitozdag) March 28, 2025
Haftada 1 saat açık spor sahasını kullanma hakkım var. Ama bugüne değin kullanmam mümkün olmamıştı. Avukat görüşmeleri saatine yansıdığı için açık spor alanına çıkamamıştım. 50 X 50 m genişliğinde, yapay çimle kaplı mini bir… pic.twitter.com/u6YUWiFRDQ
Özdağ paylaşımında şunları söyledi:
"Haftada 1 saat açık spor sahasını kullanma hakkım var. Ama bugüne değin kullanmam mümkün olmamıştı. Avukat görüşmeleri saatine yansıdığı için açık spor alanına çıkamamıştım. 50 X 50 m genişliğinde, yapay çimle kaplı mini bir futbol sahası bu alan. Ve en önemlisi avlunun tepesine asılı tel örgü yok. Gökyüzünü görebiliyor insan."
"Allah’a şükürler olsun suçsuz bir şekilde Silivri zindanındayım. Lise öğrencisi iken rahmetli Çetin Altan’ın “Bir Avuç Gökyüzü” adlı romanını okuduğumu hatırlıyorum. Bugün bir avuç gökyüzünü gördüm."