Türkiye gündemi Ceviz Kabuğu'nda

Türkiye gündemi Ceviz Kabuğu'nda

Türkiye gündemi Ceviz Kabuğu'nda

“Kürt açılımı” ile başlayan süreç... IMF Başkanı’na yapılan ayakkabılı protestolar... Avrupa Konseyi’nin “Ne Mutlu Türk’üm Diyene, demeyin” talimatı... Usta gazeteci Hulki Cevizoğlu canlı yayında konuklarıyla gündeme ışık tutuyor.


Ceviz Kabuğu, bu akşam yine gündeme damga vuracak

Açılım... IMF... ve krizin perde arkası ekranda
Avrupa Konseyi, Türk kimliğinden niçin bu kadar çok ürküyor?.. Kürt Açılımı ile nereye varılmak isteniyor?.. İnsanlar, böbreklerini neden satışa çıkarıyor?..

Usta gazeteci Hulki Cevizoğlu’nun hazırlayıp sunduğu, tartışma programlarının lideri “Ceviz Kabuğu”nda bu akşam gündemdeki en önemli konular birer birer masaya yatırılacak ve perde arkasındaki sorulara cevap aranacak.

Başlıca konular
Programda şu konular ele alınacak. “Kürt açılımı” ile başlayan son siyasal gelişmeler ve analizleri.. Açılımın perde arkasında neler gizli?.. Türkiye nereye götürülmek isteniyor?.. IMF Başkanına yapılan ayakkabılı ve ayakkabısız protestolar..  Avrupa Konseyi’nin “Ne Mutlu Türk’üm Diyene, demeyin” talimatı.. Türk sözünden ne için bu kadar çok ürkülüyor?.. Büyüyen ekonomik kriz ve artan işsizlik.. İnsanlar niçin organlarını satmak zorunda kalıyorlar?.. Ve, Ümraniye Davasındaki son durum Ceviz Kabuğu’nda.. Gazeteci Rasim Ozan Kütahyalı ve Prof..Dr. Ümit Özdağ canlı yayında Ceviz Kabuğu’nda tartışıyor..