Türk işletmecilerden müthiş karışım. Tam bir enerji bombası

Türk işletmecilerden müthiş karışım. Tam bir enerji bombası

Ankara'nın Beypazarı ilçesinde yöresel gıda üreticisi Rukiye Gökmen'in havuç ile baklavayı karıştırarak elde ettiği tatlı talep görüyor.

Ankara'nın Beypazarı ilçesinde işletmecilik yapan  Rukiye Gökmen'in hazırladığı tatlı, ilçede rağbet görmeye başladı. 

DHA'da yer alan habere göre Beypazarı'nda yöresel yiyecek imalathanesi işleten Rukiye Gökmen, yaptığı 80 katlı baklava ile müşterilerinin takdirini kazandı. Baklavasını geliştirmenin yollarını arayan Gökmen, Beypazarı'nın meşhur havucunu baklavayla birleştirdi.

beypazari-havucunu-baklava-ile-birlestirdi-5612-dhaphoto2.jpg

Yaptığı baklava ile ilçe çapında üne kavuşan Gökmen, satışlardan oldukça memnun olduğunu dile getirdi. Rukiye Gökmen yaptığı açıklamada, "Beypazarı, havucu ile Türkiye'de tanınıyor. Ayrıca yöresel gıdalarımız da ayrı bir rağbet görmektedir. Biz de baklavayı havuç ile birleştirdik, farklı güzel bir tat ortaya çıktı, talepten memnunuz" diye konuştu.