Trump vurulunca Cem Uzan hüngür hüngür ağlamış. Sosyal medyada olay oldu!

Trump vurulunca Cem Uzan hüngür hüngür ağlamış. Sosyal medyada olay oldu!

ABD’de yaklaşan seçimlerde yeniden adaylığını ilan eden Donald Trump’a suikast girişimi yapıldı. Saldırının görüntülerini sosyal medya hesabından paylaşan Cem Uzan, hüngür hüngür ağladığını açıkladı.

ABD’de seçim yarışına kan bulaştı. Biden’ın karşısında adaylığını ilan eden ABD eski başkanlarından Donald Trump dün seçim yarışında Pensilvanya’da düzenlediği bir miting ile devam etti. Kürsüde halkına seslenen Trump, bir suikastçinin hedefi oldu.

Konuşması sırasında hedef alınan Trump, kulağından vurularak ölümden kıl payı kurtuldu. ABD gizli servisi tespit ettiği suikastçiyi kısa süre içinde etkisiz hale getirdi.

Saldırı sonrasında kulağındaki kan ile beraber ayağa kalkan Trump ‘buradayım’ pozu verdi ve yetkililer tarafından hastaneye kaldırıldı.

Hastaneden yapılan açıklamada Trump’ın genel sağlık durumunun iyi olduğu ve kurşunun kulağını sıyırdığı belirtildi.

CEM UZAN HÜNGÜR HÜNGÜR AĞLADI

Birçok ülke söz konusu suikast girişimini kınadığını ve Trump’a geçmiş olsun dileklerini iletirken sosyal medya hesabından konu hakkında bir paylaşım yapan Cem Uzan sosyal medyanın diline düştü.

Trump’a yapılan saldırı görüntülerini sosyal medya hesabından paylaşan Uzan, Trump’a dostum diyerek seslendi ve henüz yapacak çok işinin olduğunu söyledi:

“hungur hungur agladim… dostum… donald!!!! Daha yapacak cok isin var.”

“YAMAN GÜNDE YETİŞ GARDAŞ”

Cem Uzan’ın yaptığı bir diğer paylaşım ise Donald Trump ile 1999 yılında çektirdikleri bir fotoğrafı paylaşmak oldu. Uzan, Trump ile paylaştığı fotoğrafa şu notu düştü:

“Yahşı günde yar yahşıdır, yaman günde yetiş gardaş.” Dostum.. gecmis olsun."

25 sene önce Trump ile el sıkışırken çektikleri fotoğrafı paylaşan Uzan sosyal medyada bu konu üzerine gündem oldu.

gsz2bqixwaavwep.jpeg

ekran-goruntusu-2024-07-14-141123.png

ekran-goruntusu-2024-07-14-141132.png

CEM UZAN KİMDİR?

Cem Cengiz Uzan, 26 Aralık 1960 tarihinde Adapazarı'nda doğmuş Türk iş adamı, siyasetçi ve Genç Parti (GP) genel başkanıdır. Boşnak kökenli olan Uzan, Kemal ve Melahat Uzan'ın oğludur ve bir erkek kardeşi olan Hakan Uzan vardır. İstanbul Alman Lisesi'nde lise eğitimini tamamladıktan sonra Amerika Birleşik Devletleri'nde Pepperdine Üniversitesi'nde işletme alanında lisans eğitimi almıştır. Almanca, Fransızca ve İngilizce dillerini ana dili gibi konuşabilmektedir.

Türkiye medya sektöründe önemli başarılar elde eden Uzan, birçok önemli televizyon kanalını kurmuştur. Bunlar arasında ilk özel televizyon kanalı Star TV, ilk eğlence kanalı Teleon TV, ilk müzik kanalı Kral TV, ilk Türk sineması kanalı Yeşilçam TV ve ilk Türk dizileri kanalı Dizi TV bulunmaktadır. Ayrıca Türkiye'nin ilk özel radyo istasyonu Süper FM, arabesk müzik yayını yapan Kral FM, yabancı müzik yayını yapan Metro FM ve slow müzik yayını yapan Joy FM gibi önemli radyo istasyonlarını da kurmuştur. Mobil iletişim sektöründe de Telsim şirketiyle birçok yeniliği Türkiye'ye kazandırmıştır, örneğin GPRS, MMS, WAP, MVS ve Bas Konuş gibi hizmetleri ilk kez sunmuştur. Ayrıca, sektörde çığır açan ilk sayısal yayın platformu Star Digital'i de hayata geçirmiştir.

CEM UZAN NEDEN YURT DIŞINDA?

Cem Uzan, 2002 yazında siyasete atılarak Genç Parti'yi kurdu ve genel başkanı oldu. Partisi, kuruluşundan sadece üç ay sonra katıldığı 3 Kasım 2002 genel seçimlerinde %7,25 oy oranı elde etti ve kısa sürede 2.500.000 oy topladı. Ancak, 22 Temmuz 2007 seçimlerinde %3,03 oy almasına rağmen seçim barajını aşamayarak milletvekili çıkaramadı. Seçim öncesinde vaatler arasında yer alan "Mazot 1 YTL olacak!", "Fındık 8 YTL olacak!" gibi sloganlar büyük yankı uyandırdı.

Cem Uzan, 2. Ergenekon iddianamesinde Şener Eruygur'u askeri darbeye teşvik etmekle suçlandı. Eylül 2009'da Türkiye'yi gizlice terk edip Interpol tarafından arandı ve Fransa'ya siyasi sığınma başvurusunda bulundu. Başvurusu kabul edilerek Fransa'da siyasi sürgünde yaşamaya başladı. Sağlık sorunları ve ailesine verdiği sözler nedeniyle siyaseti bıraktığını belirterek, "Siyasi bir kimliğim yok, siyasi bir niyetim yok. Zaman ne getirir, bilemem." şeklinde konuştu.

Cem Uzan'ın paylaşımına gelen bazı yorumlar:

ekran-goruntusu-2024-07-14-145047.png

ekran-goruntusu-2024-07-14-145107.png

ekran-goruntusu-2024-07-14-145146.png

810474image1.jpg

trump-saldiri-reu-2255807.jpg

trump-suiakst-goruntuleri-donald-trump-vuruldu-mu-son-dakika-saldiri-gelismeleri-zd7h-cover.webp

İlgili Haberler