Trafik kazası hayatını kurtardı

Trafik kazası hayatını kurtardı

Trafik kazası hayatını kurtardı

İzmirli 9 yaşındaki Müslüm Demir, geçirdiği trafik kazası sonrası beynindeki kist tespit edilince ölümden döndü. Bayraklı ilçesinde arkadaşlarıyla oynayan minik çocuk, sokaktan geçen otomobili fark etmeyince, araç tarafından sürüklenmeye başladı. Tepecik Hastanesi’ne kaldırılan Müslüm’ün tomografisinde beyninde 4 santimetrelik kist tespit edildi. Doktorların başarılı operasyonu sonucu kist temizlenince minik çocuk hayata tekrardan tutundu. Mucizevi olayın kahramanı Müslüm’ün annesi Nermin Demir, oğlunun daha önce bu yönde hiçbir şikayeti olmadığını söyleyerek, “Kaza sonrasında çekilen tomografide kistin ortaya çıkması bizleri de çok şaşırttı. Çok şükür ki doktorlarımız bu kisti aldılar. Oğlumuza sağlığını geri verdikleri için onlardan duacıyız” diye konuştu. Kaza anını hatırlamayan ilkokul 3. sınıf öğrencisi Müslüm ise bir an önce iyileşerek okuluna geri dönmek istedeğini söyledi.

Operasyonu gerçekleştiren dorktorlardan Opr. Dr. Özcan Binatlı, minik çocuğun başına geleni “büyük bir şans” olarak değerlendirdi.

Oğlunun rahatsızlığını mucizevi bir şekildi öğrenen anne Nermin Demir, minik çocuğunun sağlığına kavuşmasından dolayı oldukça mutlu.