Taşerona kadroda başvuru sonuçları ve sınav tarihleri ne zaman açıklanacak?

Taşerona kadroda başvuru sonuçları ve sınav tarihleri ne zaman açıklanacak?

Taşeron işçilerin kadroya alımında başvuru sonuçları ve sınav tarihleri merak konusu oldu. Bazı kurumlar taşeron başvuru sonuçlarını açıkladı. Peki taşeronların kadro sınav tarihi ne zaman?

Taşerona kadro konusunda yaşanan gelişmeler üzerine yüz binlerce taşeron işçi başvurularını gerçekleştirdi ve başvuru sonuçları için beklemeye başladı. Taşeron başvuru sonuçlarının açıklanmasıyla birlikte, taşeron sınavına katılmaya hak kazanan isimler duyurulacak.

Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanlığı tarafından hazırlanan altisveren.gov.tr adresinde yer alan bilgiye göre, taşeron başvuru sonuçlarını gösteren kesin listeler 24 Şubat 2018 tarihinde asılacak ve sınava girmeye hak kazanan işçilerin ismi bu listede yer alacak.

TAŞERON KADRO SINAVI TARİHİ

Taşeron başvuru sonuçlarının erişime açılmasının ardından taşeron sınavı aşamasına geçilecek. Taşeron sınavında başarılı olan işçiler, kadrolu pozisyonda çalışmaya hak kazanacak.

Başvuru sonuçlarında sınava girmeye hak kazanan taşeron işçiler, 3 Mart 2018 - 22 Mart 2018 tarihleri arasında taşeron sınavına girecek.

Sınav sonrasında 23 Mart 2018 - 26 Mart 2018 tarihleri arasında sınav kuruluna itirazlar yapılacak ve ardından 27 Mart 2018 - 31 Mart 2018 tarihleri arasında da itirazlar incelenecek ve sınav sonuçları açıklanacak.

Sınav sonuçlarının açıklanmasıyla birlikte kadrolu pozisyonda çalışmaya hak kazanan taşeron işçiler belli olacak.