Sünnet için stadyum kiraladı

Sünnet için stadyum kiraladı

Sünnet için stadyum kiraladı

Helikopterli sünnet
Bursalı işadamı oğluna, sünnet düğününde helikopterle şehir turu attırdı.
3 gün 3 gece süren eğlencelere davet edilen 5 bin kişi için stadyum kiralandı

Cocuğunun sünnet düğünü için stadyum kiralayan Bursalı işadamı, stadyuma limuzin ile getirdiği oğlunu helikopterle gezdirdi. İsmail Dengiz, oğlu Tahsin Dengiz için “3 gün 3 gece” sürecek sünnet düğünü düzenledi. Düğün için 5 bin davetiye dağıtan İsmail Dengiz, eşi Pembe ile birlikte oğullarının düğün töreninin yıllarca konuşulmasını istediklerini söyledi.

’Paranın ne önemi var’
Gazetecilerin “Düğün ne kadara mal oldu?” sorusuna “Hiç para harcamadım. Ben Bursa’da sevilen bir insanım. Eş dost yardım etti. Ayrıca paranın da çok önemi yok. Babamın adını taşıyan oğlum için ne yapsam azdır” yanıtını verdi. Sünnet olan Tahsin ise, “Gerçekten çok muhteşem bir sünnet töreni oldu. Sadece helikopter gezisinde biraz korktum. Sünnet olmak, helikoptere binmekten daha kolay” dedi. Bir çok ünlü sanatçının konser verdiği düğünde, havai fişek gösterileri de yapıldı. (AA)

Böylesi görülmedi!
Sünnet düğünü için kiraladığı stada limuzin ile getirdiği oğlu Tahsin’i, şehirde helikopterle gezdiren işadamı İsmail Dengiz, “Oğluma ne harcasam az” dedi. “Sünnetinde helikopter ile gezdik. İnşallah evlendiğinde F-16 ile tur atacağız” diye konuştu.