Steven Nzonzi kimdir, Galatasaray'a gelecek mi?

Steven Nzonzi kimdir, Galatasaray'a gelecek mi?

Galatasaray’ın transfer gündeminin üst sıralarında yer alan Nzonzi ile ilgili gelişmeler sarı kırmızılı taraftarların merak konusu oldu? Nzonzi kimdir? Nzonzi Galatasaray ile anlaştı mı? Nzonzi Galatasaray’dan ne kadar ücret alacak?

Galatasaray’ın transfer listesinde yer alan Nzonzi’nin transferindeki gelişmeler merak konusu oldu.  Nzonzi kimdir? Nzonzi Galatasaray ile anlaştı mı? Nzonzi Galatasaray’dan ne kadar maaş alacak?

Galatasaray'da ön libero transferi için gündeme gelen son isim Roma forması giyen Steven Nzonzi oldu. İtalyan kulübüyle görüşen Galatasaray'ın yıllık ücret konusunda yaptığı anlaşma belli oldu.

Fransız oyuncu Galatasaray’a ‘evet’ derken, arada sadece çok ufak pürüzler kaldı. Fenerbahçe’nin de yakından ilgilendiği Nzonzi Şampiyonlar Ligi faktörü nedeniyle Sarı kırmızılılara yeşil ışık yakarken, kısa zamanda bu transferin sonuçlanması bekleniyor. Nzonzi geçen sezon Roma’da toplam 39 maça çıkarken, 1 gol, 2 asistlik katkı sağladı.

GALATASARAY YILLIK ÜCRETİN NE KADARINI ÖDEYECEK

Galatasaray'ın Nzonzi transferi gerçekleşirse oyuncunun 4 milyon euroluk yıllık ücreti konusunda yapılacak paylaşım belli oldu. Nzonzi'nin kiralık anlaşması tamamlanırsa yıllık ücretin 2.5 milyon eurosunu Galatasaray, 1.5 milyon eurosunu ise Roma verecek.

GALATASARAY KİRALAMA ÜCRETİ ÖDEYECEK Mİ

Öte yandan İtalyan basınında yer bulan habere göre Salı günü Roma ve Galatasaray arasında son görüşme yapıldı. Galatasaray bedelsiz olarak kiralamayı düşünürken, Roma'nın ise maddi beklentisi bulunuyor.

İTALYAN GAZETECİ SON DETAYLARI PAYLAŞTI

Ünlü İtalyan gazeteci Gianluca Di Marzio, Roma ve Galatasaray kulüplerinin görüşmesinin olumlu ilerlediğini ve anlaşma hakkındaki son detayların konuşulduğunu duyurdu.

Galatasaray’ın Roma’ya kiralama ücreti ödemeyeceğini belirten Di Marzio, oyuncunun maaşının (4 milyon Euro) sarı kırmızılı ekip tarafından karşılanacağını ve istenilmesi halinde anlaşmanın 1 yıl daha uzatılabileceğini belirtti.