Bir süredir kanser tedavisi gördüğü için yazılarına devam edemeyen Yeniçağ Gazetesi Yazarı Evren Devrim Zelyut hayatını kaybetti.
Evren Devrim’in cenazesi bugün Ataköy 5. Kısım Camisinde öğle namazına müteakip kılınacak cenaze namazından sonra İstanbul’da defnedilecek.
Zelyut, Twitter hesabından yaptığı son paylaşımında tedavisi hakkında bilgi vererek, takipçilerine iyimser mesajlar vermişti.
Değerli arkadaşlarım!
— Evren Devrim Zelyut (@evrendevrimz) March 4, 2025
Çoktandır sizlere yazamadım ama sizleri unutmak mümkün mü?
Tedavi görüyorum ve olumlu gelişmeler yaşıyorum.
Sizlerin de hayırlı duygularınızla ayağa kalkacağım.
Yeniden güzel şeyler paylaşacağız.
Hepiniz kalbimdesiniz.
Şimdilik hoşça kalın…
EVREN DEVRİM ZELYUT KİMDİR?
Evren Devrim Zelyut, 22 Aralık 1972 tarihinde İstanbul’da doğdu. Babası Rıza Zelyut, tanınmış bir gazeteci ve yazardır. Zelyut, ilk ve orta öğrenimini İstanbul’da tamamlamıştır. 2004 yılında Marmara Üniversitesi İktisadi ve İdari Bilimler Fakültesi İktisat Bölümü’nden mezun olmuştur.
Mezun olduktan sonra Kent Yatırım Menkul Değerler A.Ş.’de yatırım uzmanı olarak çalışmaya başlamıştır. 2008 yılında Prim Menkul Değerler A.Ş.’ye geçti ve burada yatırım uzmanı olarak görev yaptı.
2010 yılında Arıkanlı Holding’e transfer oldu ve burada yönetim danışmanı olarak çalıştı. 2013 yılında da kendi şirketi olan Avrasya Yatırım’ı kurdu.