Son dakika... Erdoğan ile Bahçeli'nin ne zaman görüşeceği belli oldu

Son dakika... Erdoğan ile Bahçeli'nin ne zaman görüşeceği belli oldu

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan ile MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli, yarın saat 16.00'da Beştepe'de görüşecek.

Cumhurbaşkanlığı İletişim Başkanı Fahrettin Altun, sosyal medya hesabından yaptığı açıklamada Cumhurbaşkanı Erdoğan ile MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli'nin yarın saat 16.00’da Cumhurbaşkanlığı Külliyesinde bir araya gelecekler duyurdu.

erdogan-bahceli-2227403.jpg

Altun, söz konusu paylaşımında şu ifadeleri kulandı:

"Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan, Milliyetçi Hareket Partisi Genel Başkanı Sayın Devlet Bahçeli ile yarın saat 16.00’da Cumhurbaşkanlığı Külliyesinde bir araya geleceklerdir."

1-001.jpg

GRUP TOPLANTISINDA KÜRSÜDEN ZOR İNMİŞTİ

MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli, partisinin haftalık grup toplantısını akıllara kazınacak bir şekilde yaptı.

Grup toplantısı beklenen saatten 15 dakika geç başlarken, Bahçeli prompter kullanmadan ve oturarak toplantıyı kapattı. Konuşma sonrası Bahçeli’nin bir süre yerinden kalkamadığı görüldü. Parti yöneticilerinin Bahçeli’ye yardım etti.

Gazeteciler, Bahçeli'nin çıkışını beklerken, MHP Ankara İl Başkanı Alparslan Doğan, gazetecilere uzak bir noktaya çekilen şeridin arkasına gitmelerini söyledi.

Bahçeli’nin fenalaşarak koridorda sandalyede dinlendiği ve basın mensuplarının uzaklaştırıldığı öğrenildi.

rhtg-001.jpg

Bahçeli’nin tansiyon rahatsızlığı yaşadığı da ileri sürüldü. MHP Genel Başkan Yardımcısı İzzet Ulvi Yönter, gazetecilerle yaklaşarak anlayışlı olmalarını rica etti ve hava sıcaklığı nedeniyle Bahçeli'nin çay içerek dinleneceğini belirtti.

yjgh.jpg

Haberi Gazeteci Altan Sancar da haberi doğrulayarak “MHP lideri Devlet Bahçeli grup toplantısının ardından rahatsızlandı. Meclis kulisinde dinlenmek için bir yere oturdu.” İfadelerini kullandı.

hjm.jpg

MHP’den konuya ilişkin bir açıklama gelmedi.

İlgili Haberler