Son dakika... CHP'li Meclis üyesine silahlı saldırı

Son dakika... CHP'li Meclis üyesine silahlı saldırı

CHP üyesi Şerafettin Bahadır, Kayseri’nin Pınarbaşı ilçesinde akşam silahlı saldırıya uğradı.

CHP üyesi Şerafettin Bahadır, Kayseri’nin Pınarbaşı ilçesinde akşam saatlerinde silahlı saldırıya uğradı.

“TEDAVİ YOĞUN BAKIMDA DEVAM EDİYOR”

CHP Kayseri Milletvekili Aşkın Genç, konuyla ilgili yaptığı açıklamada, “Bu akşam Pınarbaşı’da parti üyemiz Sayın Şerafettin Bahadır, silahlı saldırıya uğradı. Sayın Bahadır ağır yaralanmış olup tedavisi yoğun bakımda devam etmektedir. Bu menfur saldırıyı şiddetle kınıyor, Sayın Bahadır’a acil şifalar diliyoruz. Saldırının faillerinin en kısa sürede yakalanıp adalet önüne çıkarılması için tüm çabalarımızı sürdüreceğimizden kimsenin şüphesi olmasın" ifadelerini kullandı.

foto66-001.jpg

SALDIRIYI MHP'Lİ ESKİ BAŞKANIN KARDEŞİ GERÇEKLEŞTİRDİ İDDİASI

Şerafettin Bahadır'a akşam saatlerinde kızının yanında silahlı saldırı gerçekleştiren kişilerin Pınarbaşı'nın eski belediye başkanı MHP'li Menduh Uzunluoğlu'nun kardeşi Ejder Uzunluoğlu ve yanındakiler olduğu öne sürüldü.

SALDIRGAN GÖZALTINA ALINDI

CHP üyesi Şerafettin Bahadır’a saldıran kişinin gözaltına alındığı öğrenildi.

Pınarbaşı İlçe Başkanı Eser Çetinkaya, Bahadır'ın tedavi gördüğü hastaneye giderek “Evine gidip darp ettiler. Hem silah hem sopayla vurmuşlar. Kanaması var. Kulağı, kafası kanıyor” ifadelerini kullandı.

"2 AYDIR TEHDİT EDİYORLAR HEPSİ KAYITLI"

Bahadır’ın bir yakını ise “2 aydır tehdit ediyorlar. Hepsi kayıtlı. Bunlar tetikçi” dedi. Şerafettin Bahadır’ın bir başka yakını ise, azmettiricinin belli olduğunu iddia etti.

'SENİ GİDİ TOPAL' ŞARKISIYLA DANS ETMİŞTİ

CHP’li Pınarbaşı Belediye Üyesi Şerafettin Bahadır, 31 Mart tarihinde gerçekleşen ilk seçimlerin ardından şarkıcı Oğuz Yılmaz’ın “Topal” şarkısı ile oyun oynamış ve görüntüler sosyal medyada gündem olmuştu.

Şerafettin Bahadır’ın, ilçede 2 Haziran tarihinde yenilenen belediye seçimi sonrası oynadığı “Topal” adlı oyun havası, eski başkan Memduh Uzunluoğlu’na gönderme olarak algılanmıştı.

İlgili Haberler