Şişli Teksas'a döndü

Şişli Teksas'a döndü

Şişli Teksas'a döndü

Bir barda çıkan silahlı ve bıçaklı kavgada, aralarında Irak uyruklu vatandaşların da
bulunduğu 6 kişi yaralandı.

Türkiye’ye turist olarak geldikleri ve Iraklı oldukları bildirilen 7 kişi, Halaskargazi Caddesi üzerindeki bir bardan  yanlarında “dam” olmadığı gerekçesile geri çevrildi. Şahıslar bardan uzaklaştıktan kısa bir süre sonra 2 araçla aynı bara gelerek dehşet saçtı.  Şahıslarla bar görevlileri arasında yaşanan tartışma, silahlı ve bıçaklı kavgaya dönüştü. İzinli olduğu sırada olayı görerek müdahale eden polis memuru C. K. sona erdirmek amacıyla kavgaya müdahale etti.

Hayati tehlikeleri yok
Kavganın sona ermemesi ve Iraklılar’dan bazılarının kendisine küfür etmesi üzerine C.K. beylik silahıyla Muhsin Kasapoli ve İhseen Kerim Sadıq’ı bacaklarına ateş ederek etkisiz hale getirdi. Barın güvenlik görevlililerinden Gökhan Karabulut ise bıçakla yaralandı.  Ayrıca 3 kişi de darp sonucu yaralanarak hastaneye kaldırıldı. Olay yerine gelen polis ekipleri de her iki grubu ayırarak kavgaya son verdi. Dizlerinden yaralanan Kasapoli ve Karabulut Şişli Etfal Eğitim ve Araştırma, Sadıq ise Taksim Eğitim ve Araştırma hastanelerine kaldırılarak tedavi altına alındı. Yaralıların hayati tehlikelerinin bulunmadığı bildirildi.

Üç ayrı olayda 6 kişi öldü
İstanbul’da Kurban Bayramı’nın ikinci günü iki ayrı bar, cinayetlerle gündeme geldi. Harbiye’deki Love Bar’ın işletmecisi Engin Temel, Şişli’deki evinin girişinde kimliği belirlenemeyen kişi ya da kişilerce kafasından ve göğsünden iki kurşunla vurularak öldürüldü. Aynı günün akşamı  Rıddım Bar’da silahlar konuştu. Bara gelen Tufan Saral ve Yavuz Yıldız ile Murat Uygur arasındaki konuşmanın ardından tartışma çıktı. Tartışmanın kavgaya dönüşmesi üzerine çıkan silahlı çatışmada Yıldız ile Saral olay yerinde Uygur hastanede öldü. Cinayetlerin, eski ortakların hisse paylaşımındaki anlaşmazlıktan kaynaklandığı iddia edildi. Bu iki olayın ardından yine Şişli’deki Code-S barda çıkan kavgada bıçaklanan iki kişi hayatını kaybetti, dört kişi de yaralandı. Kavganın kadınlara taciz edici şekilde bakıldığı için başladığı öne sürüldü.