Sezgin Baran Korkmaz ortaya çıktı. New York'ta mutfak pozu

Sezgin Baran Korkmaz ortaya çıktı. New York'ta mutfak pozu

Uzun zamandır ortada görünmeyen Sezgin Baran Korkmaz New York’un ünlü Türk restoranının mutfağında ortaya çıktı. Sezgin Baran Korkmaz'ın mutfak görüntüleri restoranın sosyal medya hesabından paylaşıldı.

Hakkındaki kara para aklamak, dolandırıcılık gibi çeşitli suçlamalar nedeniyle Türkiye ve ABD tarafından hakkında kırmızı bültenle aranan Sezgin Baran Korkmaz tutuklu bulunduğu Avusturya'dan 15 Temmuz 2022'de ABD'ye iade edilmişti.

ABD'de tahliye edilen Sezgin Baran Korkmaz, New York'un ünlü Türk kebapçısı Ali Baba’ya ortak olduğu iddia edildi. Ali Baba'nın sosyal medyasından Sezgin Baran Korkmaz'ın mutfakta çalıştığı görüntüler paylaşılarak Sezgin Bakan Korkmaz evsizlere yemek yapıp dağıtan bir hayırsever olarak tanıtıldı.

baranic1.jpg

Türkiye’den 132 milyon dolar kara para akladığı iddiasıyla 2021'de yaşadığı Avusturya’da hakkında 7 yıl 6 aya kadar hapis cezası istenen SBK Holding’in sahibi Sezgin Baran Korkmaz, ABD’ye iade edildikten sonra 1 Ağustos 2023’te tahliye olmuştu.

baransezginkorkmaz.jpg

Geçtiğimiz aylarda TV canlı yayınına bağlanarak ABD’deki davasının sonuçlanmasının sonrasında Türkiye’ye döneceğini söyleyen Sezgin Baran Korkmaz Türkiye'ye dönmediği gibi New York’ta yaşamaya devam etti.

ALİ BABA'YA ORTAK DEĞİLİM

Ali Baba'ya ortak olduğu iddiaları üzerin açıklama yapan Sezgin Baran Korkmaz Ali Baba'ya ya da başka bir restorana ortak olmadığını evsizler için yapılan geleneksel yemek dağıtım gününe katıldığını söyledi.

Sezgin Baran Korkmaz "Ama o ayakkabı boyayan çocuğun 1 yılda neler yaşadığını Türkiye'ye geldiğimde herkes görecek." dedi.

İlgili Haberler