Sezer: Millet kayıkçı kavgasından bıktı

Sezer: Millet kayıkçı kavgasından bıktı

Sezer: Millet kayıkçı kavgasından bıktı

Sezer: “Artık icraat isteyen millet şaka yapmıyorsa 29 Mart’ta bambaşka bir sonuçla karşı karşıya kalacağız”

DSP Genel Başkanı Zeki Sezer, “milletin kayıkçı kavgasından bıktığını ve icraat istediğini, bu noktada DSP’ye olağanüstü ilgi olduğunu belirtti. Sezer, Aydın ve ilçelerinde yapacağı seçim gezisine çıkmadan Anemon Otel’de gazetecilere, 29 Mart Pazar günü yapılacak yerel seçimler öncesi siyasi partilerin nokta mitingler yaptığını, kendilerinin ise bütün ülkeyi dolaştıklarını söyledi. 20 yıldır siyasetin içinde olduğunu, 1987 yılından beri de tüm seçimleri yaşadığını vurgulayan Sezer, partisine Anadolu’da olağanüstü eğilim bulunduğunu savundu.

Vizyonları yok
Sezer, şöyle konuştu:  ”Büyük yoksulluk, işsizlik var. Hükümet temsilcileri, Başbakan, sanki bunlar yokmuş gibi başka şeylerle meşgul, oy kapma hevesinde. Bunu yaparken seviyeyi de yerle bir ettiler. Sorunlara çözüm için projesi olmayanlar, bunu hayata geçirecek vizyonu olmayanlar kavga ederek, bağırıp çağırarak oy alma yolunu seçmiş
oluyorlar.”

İlgi olağanüstü
Sezer, artık siyasette  ’kayıkçı kavgasını’ bir kenara bırakıp icraat yapacak, Türkiye’nin önünü açacak, milletin zenginleşmesini sağlayacak çalışmalara ihtiyaç olduğunu belirterek, ”Millet bu kayıkçı kavgasından bıktı, artık icraat istiyor. Onun için DSP’ye olağanüstü bir ilgi var. Ben böyle bir şey görmedim“ dedi. ”DSP’ye olan büyük ilginin“ basına yansımadığını ileri süren Sezer, 30 Mart sabahı herkesin bu farkı göreceğini öne sürdü. Sezer, ”Biz hep aramızda konuşuyoruz. Millet bizimle şaka yapmıyorsa 29 Mart Pazar günü bambaşka bir sonuçla karşı karşıya kalacağız “ dedi. (AA)