Seyahat edecekler dikkat. Bu yollar trafiğe kapatılacak

Seyahat edecekler dikkat. Bu yollar trafiğe kapatılacak

Karayollarında süren yapım, bakım ve onarım çalışmaları nedeniyle bu bölgelerde dikkatli ve yavaş gidilmesi, trafik işaret ve işaretçilerine uyulması gerekiyor.

Karayolları Genel Müdürlüğü'nün yol durumu bültenine göre, Tarsus-Adana-Gaziantep (TAG) Otoyolu'nun Bahçe-Nurdağı kavşakları arasında kalan 1-5. kilometrelerindeki üstyapı onarım çalışmaları nedeniyle Adana istikameti trafiğe kapatılmış olup, ulaşım Gaziantep yönünden iki yönlü ve kontrollü olarak sağlanıyor.

Ankara-Çankırı yolunun 13-16. kilometrelerinde devam eden yol yapım çalışmaları nedeniyle ulaşım kontrollü şekilde sürdürülüyor.

Denizli-Tavas-Muğla yolunun 60-61. kilometrelerinde yapılan patlatmalı kazı çalışmaları nedeniyle yol, 14.00-16.00 saatleri arasında aralıklarla trafiğe kapatılacak.

Kırklareli-Dereköy yolunun 0-3. kilometrelerindeki yol yapım ve onarım çalışmaları, Söğüt-Korkuteli yolunun 2-6. kilometrelerindeki çeşitli kesimlerde süren yol yapım çalışmaları nedeniyle sürücülerin trafik işaret ve işaretçilerine dikkat etmeleri gerekiyor.

Nevşehir-Ürgüp yolunun 20-25. kilometrelerinde devam eden yol yapım çalışmaları ve Havza-Merzifon-Osmancık yolunun 56-58. kilometrelerindeki üstyapı yenileme çalışmaları nedeniyle bu kesimlerde ulaşım, bölünmüş yolun bir bölümünden iki yönlü olarak sağlanmaktadır.

Bursa-İnegöl-Bozüyük yolunun 34-39. kilometrelerinde süren asfalt yenileme çalışmaları sebebiyle ulaşım, İnegöl-Bursa istikametinden iki yönlü olarak sürdürülüyor.

Bingöl-Solhan yolunun 35-38. kilometrelerindeki üstyapı yenileme çalışmaları ve Hopa-Borçka-Artvin yolunun 1-16. kilometrelerindeki muhtelif kesimlerde devam eden yol yapım çalışmaları nedeniyle bu bölgelerde ulaşım kontrollü olarak sağlanıyor.

İlgili Haberler