Şenol Güneş'ten ilk açıklama: Zor bir dönem

Şenol Güneş'ten ilk açıklama: Zor bir dönem

Trabzonspor'un teknik direktörlüğüne getirilen Şenol Güneş, ilk açıklamasını yaptı.

Trabzonspor'un teknik direktörlüğüne getirilen Şenol Güneş, Trabzon'a gelir gelmez ilk açıklamasını yaptı.

Şenol Güneş, şu ifadeleri kullandı:

"İstanbul'a giderken işlerim vardı. Başkan aradı bir konuşalım diye. Trabzon'a dönerken bir görev için gelmiş olduk. Trabzonspor, Abdullah hoca ile çok başarılı işler yaptı. Son müsabakaya da İhsan hoca çıktı ve onlara teşekkür ederek yeni bir dönemin başlayacağını görüyoruz.

Tanıdığım ve bildiğim bir şehir. Zor bir dönem onu da biliyorum. Başarılı olmuş ve ses getirmiş bir takımın başarı sonrası sıkıntıları daha ağır olabiliyor. O travmaları atlatıp yepyeni bir düşünceyle yeniden bir takım yaparak hem Trabzonspor'un kendi ürettiklerini hem de yarışmada iddialı olmak için alacağı oyuncularla başarılı bir Trabzonspor, güzel futbolla iyi bir sonuç isteyen bir takım görmek istiyoruz. Zaten istenen şey de oyuncunun oynadığı oyundan keyif alması. Taraftarın da bunu keyifle izlemesi, hepimizin gurur duymasıdır. İnşallah en güzeli de olacaktır.

Yeni bir işe başlıyormuş gibi hissediyorum ama şimdiki heyecanım gençliğimdeki heyecan gibi değil. O zaman yaşadığım heyecan bastırılmazdı, kontrolü zordu. Şimdi duyguların mantıkla birleşeceği bir dönem yaşıyoruz.

Geçmişte ilk çıkışta yalnızlık hissedebiliyor, yalnız kalabiliyordun. Şimdi kimseyi yalnız bırakmıyorlar. Hele de dünyanın bu kadar globalleştiği bir dönemde insanlar tek başına bir iş yapamazlar. Ancak tek kişilerin, liderlerin yol göstermesi rehber olması çok önemli. Umarım ki benden beklediklerini taraftara ben veririm. Yönetime ve camiaya güzel bir ışık veririz. Onu yapmaya çalışacağız."